Menjava žarnice - Opel Astra H

Raven

Voodoo
25. jul 2007
749
0
16
42
Huh, sem ravno par dni nazaj dobil neka navodila in dva dni skupaj kopiral... sicer bi še vedno imel originaol, ampak mi je zaradi vloženega truda v kopiranje 35€ malo preveč - bi pa z veslejem dal 15€...?
wink-1.gif

drugače pa vseeno hvala, teden dni nazaj bi dal z veseljem 35€..

PS: kaj pa kej USB vmesnik za opla, mp3, Ipod... kaj novega?

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Mene zanima, ali je postopek menjave Xenon žarnice kaj drugačen kot pri navadni žarnici? Razen da je treba imeti pač pravo xenon žarnico
smile-1.gif

Predlagate servis ali da sam zamenjam?

Hvala!

Naglfar

Fizikalc
7. sep 2007
1.563
1
36
Panonija
Citat:
Uporabnik crashednburnt pravi:
OFF: Joj, s kakšnimi problemi se nekateri ubadate. Res ni vredno živcev.

Žarnica H7 stane okoli 7€.

To je zato, ker se noben ne drži modrosti "you don't rush the engineering". Vsi bi takoj pulili, tiščali na silo, šraufali, noben pa ne gleda pod havbo kako minuto dlje, da bi stvar sistematično premislil.
Jaz se s takimi avti sploh ne hecam volan levo-desno, raje vzamem kolo dol in si z desetimi minutami več dela prihranim za pol leta živcev in tiščanja na silo.

EDIT: lol, komaj zdaj opazil, da je ta tema že artefakt ...
smile-1.gif

Nazadnje urejeno:

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
ja loputa je,kako bos pa šravfe odsravfal?

Pri xenon luči je mal drugače..

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Aja, da so šravfi al kaj? ne vem... žarnice sm kupu po bolhi, kako bom pa zamenju se bom pa pol ukvarju
smile-1.gif
če ne bom pa mehaniku za delo plaču, nimam kej...

lost1

mnz
19. jul 2007
8.461
147
63
Ne me za besedo držati, ampak pri eni OPCjki smo menjali žarnico xenon,pa vem da je bilo nekaj privijačno,ampak nisem pa prepričan ali je bil samo balast ali pa tudi pokrov žarnice.
K zarnico menjas,je fino da je ne obtolčeš ob vse vogale,prostora je pa bolj malo,tko da pač po pameti.

Sej luč ni težko vn dobit, če le nimas dve roki levi
zmaga.gif

Muzo

Pripravnik
10. sep 2007
268
0
16
Maš prav. Sem se lotil danes, pa se skozi tisto loputo pride samo do dolge in do pozicijske. Do kratke ne morem, pa tudi ne bom se s tem mučil. Bom pač peljal na en uradni servis, mal me bojo postran pogledal ko jim bom dal svoje žarnice, ampak sej tut če bi tm kupu ne bi zastonj nardil...

Hvala zaenkrat
smile-1.gif