Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Daj ti meni malkomče rečt, si prepričan da imajo ti ljudje ki si jih uspel videt/spoznat ali si jih samo posredno opazil res 25m/premoženja? Ali imajo 25m plombiranega premoženja in 29m dolgov? Preveri še enkrat.
Ene tri glave na kupu sem videl, ki so bli skupaj težki po oceni šefa 100-125mio, plombiranega dvomi da kaj, to so
dedi stari 50-60 let, ki si lastijo pol zemlje tu naokrog, in bogati so kot svinje odkar se za njih ve, štartali recimo kot
kmetje z ogromno ogromno zemlje, nekaj se je prodalo, nekaj hipotekiralo, in v posel, ki je svinjsko ratal, ker je recimo
takrat se začelo "navlko" smučat, govorima recimo tam 60tega, 70tega leta, gondole, vlečnice,... Nato so nekaj obdržali,
nekaj prodali državi... Baje celo k enemu hodi župan po kredit, to je slišano baba čula baba rekla, pač povem kaj sem slišal
od osebe katera me nebi vlagala, saj nima čemu... Na videz pa sila preprosti možakarji, preproste obleke, preproste ure, čevlji,
zlo solidni avti, to pa je to. Tut hiše bojda niso 300m2 vile ampak pač nadpovprečno velike hiše ki ne kričijo z okolice, pa vse
v stilu kmečkega turizma na videz, skratka električna vrata ko se pripelješ, to pa je to.
Ne pozabi pa, da če si državi dolžen 5k€ je to tvoj problem, če si pa državi dolžen 15mio€ je pa to njihov problem.