Menjava motorja in papirjev

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Pa bobne zadaj?
Me prav zanima kako se bo peljal šestak s kompresorjem s singl pogonom pa brez špere?
Sicer pa veliko uspeha ti želim pri tvojih projektih.

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Slovenska foušija hehe. Eni pa res ne morete iz kože ne.

Pa še vprašanje. Kako je pri nas urejeno, če bi dal nemški motor v ameriški stroj?

Hanzi

Guru
27. jul 2007
48.087
6.933
113
pri taščici
Zakaj foušija. Avta pa res nisem nikomur fouš. Naj dela kar hoče, lahko mu samo povem da je to drag hobby. (predelave avtov, takšne in drugačne).

smoukar

Majstr
3. avg 2007
4.097
454
83
45
dolenska
Kolk kaj stane naj nas ne briga, ker bo sam tošel odpru. Neki plastike in truda je že dal na školko potemtakem ve kaj dela. Brezveze mu govort kaj in katir motor na raje da notri al pa kake bremze. Če še ni bremze poštimal, pol naj hitro montira motor pa brez homo, ker je itak ne bo rabil več.

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Kompresor (eaton?) ali g-lader?

Kompresijo motorja boš kaj spreminjal? Kako si si zamislil kompresor na VR6 motorju, kjer si že sam izpostavil probleme z glavo(ventili)

alennovak

Zelenc'
17. jul 2014
8
0
1
G-lader. Kompresijo motorja bom spreminjal. Kako sem si predstavil da bo šlo dokler bo.. Sej če je use narejeno kako se spada lahko tudi zdrži motor ni nujno ga tiščat... Pa generalka na motorju je itak narejena tako da si predstavljam da bo zdržalo...

monaco

gps navigator
19. jul 2007
3.640
0
36
www.ramsak.si
Citat:
Uporabnik Dr_S pravi:
Pa vgradiš lahko samo motor, ki se je tudi serijsko vgrajeval v tak avto
To je kljucni problem. Smo ze delali doktorat okrog tega in dobivali pitrdila od zastopnika,da je dolocen motor tovarnisko obstajal v takem avtu,cetud v slo ni obstajal...

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Naredil si generalko in boš še enkrat odpiral motor, da boš dal druge bate, debelejšo tesnilo glave (da boš znižal kompresijo).
Verjetno boš kar pustil vse tako kot je in samo dodal g-lader in dokler bo bo?
smile-1.gif

Kateri ECU boš uporabil za delovanje motorja?

Dr_S

Pripravnik
22. avg 2007
899
6
18
Tole sem kar skeptičen da ima res toliko KM.

Drugače je pa to čisto neuporabno. Spelje,...dodatkne se gasa in vrti v prazno. Sedaj pa pojdi s takim avtom malce hitreje čez ovinke
smile-1.gif