Mejduš meglenkarje!

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Dans zjutraj mi je eden takih vozil za ritjo. Parkrat sem mu prižgal zadnjo pa nič. Potem sem počakal na zoženje ceste, zategnil ročno in šel k njemu. Nekaj je odpiral okno, pa sem segel not in mu utrgal ročko (mislim da niti ni za meglenke, ampak ni važno
evil.gif
) in mu rekel:Kaj ti če, saj je tako ne znaš oporabljat, da bi ugasnil meglenke!

Mater je bosanc butast gledal.
hysterical-1.gif

Ta bo sigurno naslednjič dobro premislil preden bo prižgal meglenke. Če jih sploh bo.
hysterical-1.gif

Bemumilomater sam jih prižgem ko pred mano ni nikogar, pa še to mora biti oreng megla.
10.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
ja zanimivo kako znajo vsi prizigat meglenke, če se samo stratokumulusi naredijo na nebu, zmigovcev pa nihce ne uporablja
jezen.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.744
15.801
113
ja če bi z vklopljenimi žmigavci avto izgledal bolj sportski (tko kot kao zgleda s prižganimi meglenkami
rolleyes-1.gif

SpidiGonzalez

Fizikalc
2. sep 2007
3.318
2
36
To je da zgledajo žešæi. Jaz mu šaltnem dolge že na daleč in vztrajam. Če jih ugasne ugasnem tudi jaz, če ne jebiga.

jetamp

Fizikalc
5. sep 2007
3.532
68
48
Kranj
Tele meglenke so samo za šminkiranje. Jaz jih sploh ne prižigam, ker ni nobenega efekta v smislu boljše vidljivosti. No, mogoče če je megla tako gosta, da bi jo lahko z nožem rezal. Ampak na tako pa že nekaj let nisem naletel.

paci

Fizikalc
19. jul 2007
1.573
8
38
Ma jest jih kar pustim naprej sem mi ne da prerekat in izgubljat živcev zatradi takih debilov.

noker

Pacijent leta 2016
19. sep 2007
4.499
0
36
In s5 meglenkarji ...

na Mobisuxsu ene 123 x o tem
tu smo tud že govoril o tem

neverending story, kajnede?

novaa

Pubec
19. jul 2007
8.521
1.231
113
se peljem v nedeljo v Mb za enim klijotom... in na sredi poti se pojavi nekaj malo meglice....
oni pred mano pa panično zadnjo rdečo meglenko vklopi
bonk.gif

sem takoj upalil dolge luči za njim..... si je kar hitro premislil
stupid-1.gif

ggg

Fizikalc
8. avg 2007
5.698
4
38
Citat:
Uporabnik jetamp pravi:
Tele meglenke so samo za šminkiranje. Jaz jih sploh ne prižigam, ker ni nobenega efekta v smislu boljše vidljivosti. No, mogoče če je megla tako gosta, da bi jo lahko z nožem rezal. Ampak na tako pa že nekaj let nisem naletel.

odkar so prepovedane tudi rumene meglenke vse skupaj res nima nobenega efekta več. fajn edino, če moraš ponoči v hosti kje parkirati, ker osvetli kakšen štor, ki ga na desni strani prej nisi videl.
grin1.gif

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.957
-388
113
jest bi te prijavil policiji. Matr, kaj se pa greš? zarad enih meglenk škodo delat???
rolleyes-1.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ti si verjetno tudi eden od njih, kajne?
bonk.gif

Saj bi mu prilepil par vzgojnih pa se je [censored] zaklenil not.
evil.gif

Nazadnje urejeno:

predator

Fizikalc
20. jul 2007
5.141
0
36
Ausland
ksz
še dobro da ima moj avto meglenke spredaj v luči tako, da jih večina niti ne ve da jih imam prižgane, pa tudi šmekersko NE zgleda in s tem izpadem iz skupine žešÆih
cheer.gif

pediater

UDBA
18. jul 2007
11.892
0
36
43
Prižgane meglenke opažam samo pri avtih nižjega srednjega razreda, ki so morali za meglenke doplačat in zdaj ne vedo kako našparan denar pokazat.
Največkrat so to vozniki meganov, polotov, golfov, aster, punto...

Niti me ne motijo če jih imajo prižgane na suhi cesti, se samo malo nasmehnem. Ko mi pa pridejo nasproti po mokri cesti in ko oslepim za trenutek pa resno popizdim.
10.gif

Do sedaj sem samo enkrat naletel na meglo, kjer bi lahko vozil izključno z meglenkami, na žalost jih takrat nisem imel.

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Prižgane meglenke opažam samo pri avtih nižjega srednjega razreda, ki so morali za meglenke doplačat in zdaj ne vedo kako našparan denar pokazat.

Jaz sem jih kar serijsko dobil, nič doplačila. Prižgem jih pa... ja, nikdar. Sem za prepoved prodaje sploh.

Sba

Pripravnik
18. avg 2007
225
1
16
LJ
Se mi zdi, da ima meglenke le še VW za doplačat.

Dolgo nisem vedel zakaj vas tako motijo, pa sem ugotovil, ko se je frajer z m3 e46 sredi poti odločil pokazati meglenke. Pa sem mu jo še jaz razkazal. Sem bil pa tudi že jaz tisti, ki mu je e46 (non M) prižgal zadnjo meglenko. Pozabil ugasniti, ko sem se vozil po nekem makedamu.

Zadnja meglenka me ponavadi ne moti, le hecno se mi zdi. Zadnjič jo je en s Kangoojem prižgal v predoru, na to pa jo ugasnil in ob naslednjem predoru ponovil vajo.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.485
10.727
113
jaz vcasih pomislil da dost folka sploh ne ve, da ima prizgane,
ker saj ne mors bit tak glupan, da v soncnem vremenu gres to prizigat.

airj

Pripravnik
29. sep 2008
450
0
16
Citat:
Uporabnik pediater pravi:

Ne pozabi na BMW, Audi... Teh je bistveno več kot vseh ostalih skupaj.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.478
5.016
113
Meglenkarji so nerodni, ti si pa res nevarna oseba
stupid-1.gif
. Glede na povedano imaš značaj, da bi ga ubil, če bi bil oborožen.

Sicer pa na cesti ne veš na koga naletiš. Enkrat je kolega enemu popipkal, ker je skozi okno fliknil škatlico cigaret. No, ko je oni stopil ven in potem še nekaj iskal po avtu, sva hitro spičila. Po moje naju je bil tip v navalu jeze sposoben takoj ubiti, če bi le imel ustrezno "orodje" pri sebi. Ni čudno, da je v ZDA toliko ubojev, ker je orožja več.

Moje mnenje je, da je pač treba dati meglenkarju kazen, ki mu po ZVCP pač gre, tebe pa v zapor za kak mesec in potem obvezno kako leto na obiske k psihiatru.. Če te ta tip ne bo tožil za fizičen napad in si iz tega malo finančno opomogel, je res neumen in še vsem nam ostalim škodi.

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.493
120
63
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
jest bi te prijavil policiji. Matr, kaj se pa greš? zarad enih meglenk škodo delat???
rolleyes-1.gif

Jest ga ne bi. Verjetn bi me pa tozu, ko bi z bolnce prsu.