Klima z montažo?

Sonny_Chiba

Majstr
3. dec 2011
1.681
-523
83
to je po moje čisto OK. Ker če bi kompresor delal "na polno" bi bila poraba precej večja. Razen, če bi bilo premalo plina, ampak potem nebi segrela in načeloma tudi v napako padla.

Lahko, da ga steklena stena zmoti in meri nizko temperaturo in pač piha tja.
Koliko kw pa lahko najvec porabi taksna klima pri gretju?

Hondi

Majstr
18. avg 2007
3.543
432
83
sem pogledal sliko daljinca, jaz imam iSee senzor stalno vklopljen, pihanje pa določeno "mimo strička", se pravi, da nikoli ne piha vame

vedno sem mislil, da iSee senzor gleda osebe v sobi, ker sistem sam kot tak gre na drugo delovanje, če nikogar ni v sobi
jaz imam stran od strička smer pihanja + moč ventilatorja avtomatsko, se pravi tudi sam smer pihanja nastavlja - nikoli težav
če nastavim "v strička", potem piha direktno vame, ko npr sedim v dnevni na sedežni

imam namontirano v dnevni, kjer je dnevna in kuhinja en velik skupen prostor + odprto povezavo na dolg hodnik

• Všeč mi je
Reactions: igi in Rekreacija

Fusionn

Majstr
5. sep 2007
2.167
479
83
sem pogledal sliko daljinca, jaz imam iSee senzor stalno vklopljen, pihanje pa določeno "mimo strička", se pravi, da nikoli ne piha vame

vedno sem mislil, da iSee senzor gleda osebe v sobi, ker sistem sam kot tak gre na drugo delovanje, če nikogar ni v sobi
jaz imam stran od strička smer pihanja + moč ventilatorja avtomatsko, se pravi tudi sam smer pihanja nastavlja - nikoli težav
če nastavim "v strička", potem piha direktno vame, ko npr sedim v dnevni na sedežni

imam namontirano v dnevni, kjer je dnevna in kuhinja en velik skupen prostor + odprto povezavo na dolg hodnik
Če je striček, potem greje "na polno" dokler zazna osebo in piha v osebo ali mimo. Ko ne zazna osebe, pa zmanjša gretje in mislim da vzdržuje 2 st nižjo temp.

Jaz imam pa težavo, da mora greti na polno tudi, ko ne zazna osebe. Tako imam i-see vklopljen brez strička.

Če pa čez vikend grem od doma, pa želim, da mi drži temp 2st nižje, pa moram ali spremeniti temp preko tipk ali pa vklopit i-see s stričkom (ta tipka pa zahteva zobotrebec :bonk:)

Prvič jo uporabljam, miljon funkcij, pa se malo lovim :)