Mejduš meglenkarje!

Fetici

Fizikalc
1. feb 2008
550
36
28
Če bi to naredil meni bi te samo še moj odvetnik poklical. Potem bi pa nekaj časa zame delal!!
evil.gif

Ja pa pust pacientu veselje. Očitno ni nič drugega v življenju kar bi ga toliko osrečilo kot tiste meglenke.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ti odtrgal bosancu.

prvo, v sevnici mate večino lokalne bedake.
drugo pa...

takega herojstva ti še sanjat ne zmoreš, kaj šele narest.

ti se pedru ne bi upal marjetice snet z uhlja, ne pa bosancu roko stegnt v avto.

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Če je bilo to dejansko res, škoda, da še on tebi ni kakšno "ročko" utrgal...

sej ne morem verjet, sami balkanci, vsi bi se nekaj tepli, pritoževali, dajali vzgojne in špilali varuhe zakona
aplauz.gif

Če te pa tako moti ta pojebana meglenka ali dolga luč, potem pa ne vem, najbolje, da vrneš izpit nazaj.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Glede na povedano imaš značaj, da bi ga ubil, če bi bil oborožen.

Motiš se.

Čeprav imam tole stvarco vedno v avtu:

mshn92f_008.jpg

cheer.gif

Kakšen fizičen napad?

ti pa si žešæi.

pravokator al budala, to se pa sam odloč. dejstvo pa je, da če ti tole poseduješ in si upaš potegniot ven iz avta, sem jaz...traktor.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Sinko, tole na sliki je slučajno službena zadeva.
smirk-1.gif

In ne sodi drugih po sebi; nismo vsi jajčkoti kot ti.
priden.gif

Nazadnje urejeno:

matej_

Guru
25. okt 2007
2.123
655
113
ksz..

meglenke prižgem samo ob kakem hujšem nalivu na AC in ob sneženju na AC (pa na stranski tut ko ni nasprotnega prometa). ker ne morem prižgati samo zadnje meglenke (VW) gorijo še tudi sprednji dve.
Najbolj smešni so mi pa tisti, ki prižgejo meglenke sredi belega dne od tega jim ena ne sveti =) sem pa že videl protokolarna vozila (BMW X5) ko je imel prižgane pozicijske pa meglenke.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Ne motijo samo mene če še nisi opazil.

Ne morem jaz pomagat če ne skapira na lep način da meglenke motijo.

Danes sem spet naletel na enega kretena, ki ni ugasnil zadeve, čeprav sem mu parkrat nažgal zadnjo. Mater je šel v rikverc ko sem skočil iz avta.
hysterical-1.gif

Kinimod

Serpico
4. dec 2007
1.839
0
36
45
SV SI
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sinko, tole na sliki je slučajno službena zadeva.
smirk-1.gif

Zgleda, da bi blo treba psiho teste spremenit, če vsaka budala lahko dobi službo v vojski/policiji. Drugič pa pač ne vozi 50 na 90 omejitvi, pa ti mogoče zadaj vozeči ne bodo meglenk prižigali.

Kar se pa meglenk tiče - prednjih ne uporabljam, zadnjo pa pri kakem hudem nalivu na AC obvezno. In sem tudi zelo hvaležen vsem ostalim, ki jih.

safet_susic

Pripravnik
10. avg 2008
288
0
16
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Saj bi mu prilepil par vzgojnih pa se je [censored] zaklenil not.
evil.gif

A ročko za meglenke si mu pa lahko odlomil? Kje jo je pa imel, pri zunanjem ogledalu?

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Moji psihotesti so čist O.K..
smirk-1.gif

Tistim kretenom ki se vozjo z meglenkami bi bilo treba nabit kazen.

Vozim se pa vedno hitreje kot je omejitev.
priden.gif

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.331
355
83
39
Prvo je napol odprl okno, ko je videl da grem k njemu, ko je pa sprevidel situacijo je pritisnil štift za zaklenit vrata.
evil.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Danes sem spet naletel na enega kretena, ki ni ugasnil zadeve, čeprav sem mu parkrat nažgal zadnjo. Mater je šel v rikverc ko sem skočil iz avta.
hysterical-1.gif

Ti pa si nevaren, agresiven in še oborožen. S tabo se ni za hecat, če hočeš že zaradi prižganih meglenk obračunati s človekom. Upam, da ne bomo brali o kakšnem tvojem oboroženem pohodu.
shocked-1.gif

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Sicer nevem kakšnemu avtomobilu si ti odtrgal ročko ampak do zdaj so še vsi moji avtomobili imeli vklop meglenke na okroglem gumbe, ki hkrati služi za vklop luči? Torej bosanec niti ni nogel vedet kaj te teži?
smile-1.gif

torek

Pripravnik
28. okt 2007
269
0
16
Prednje megleke sicer prav nič ne pomagajo, razen v res hudi megli. Ostale pa bleščijo, predvsem ponoči in v dežju. Mene veliko bolj motijo bedaki ki težijo z ZADNJIMI meglenkami ! Malenkost megle ponoči in že jo prižgejo. To pa res moti, Zadnja meglenka je ponoči koristna samo v res hudi megli, ko za tabo ni nobenega. Po drugi strani pa jo malokdo prižge ko PODNEVI v dežju vozi po avtocesti. Takrat se za avtom vzdiguje voda in pozicijske luči opaziš res pozno.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
torej je stradec rampaš, ti si pa kolega iz obezbeđenja. bo treba titulo menjat očitno.

je pa itak dejstvo, da tisti, ki nosi orožje in ga razkazuje je neuravnovešen. začenši s tistimi, ki mahajo z lulčki.

sem pa prepričan, da s ezajebavaš in še bolj kot to sem prepričan, da pištole ne znaš in nimaš jajc uporabiti. verjetno si podoben 'čefurjem' sa fužina, ki so stresli tri saržerje iz uzija in ene pištole v parkiranega bmw s tremi šiptarji. vsi so ostal živi. še več. samo lažje ranjeni.

drugače pa ti kar nosi to s sabo. še eno si nabavi, ker šahisti so nevarno blizu. brez takih kot si ti, so lahko že jutri v ljubljani in kamo bomo mi miroljubi z ruplom na čelu bežal.