Mejduš meglenkarje!

Mirko

Fizikalc
24. jul 2007
1.053
69
48
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
mislim da je povsod obratno, prvo s zadnje prizgejo pa potem prednje

Ne bo držalo. Vedno je 1. stopnja sprednje in nato sprednje+zadnje meglenke. Kogar pa tako motijo meglenke spredaj, pa ne vem kako lahko sploh vozijo ob popularnem vgrajevanju aftermarket xenon kitov? Mene 100x bolj moti kombi ali pa golf II s xenonkam ki svetijo križemkaržem kot pa meglenke v mokrem.

LP
Mirko

VitoC

Pripravnik
10. okt 2007
395
0
16
Prekmurje/Ljubljana
Obišči stran
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Dans zjutraj mi je eden takih vozil za ritjo. Parkrat sem mu prižgal zadnjo pa nič. Potem sem počakal na zoženje ceste, zategnil ročno in šel k njemu. Nekaj je odpiral okno, pa sem segel not in mu utrgal ročko (mislim da niti ni za meglenke, ampak ni važno
evil.gif
) in mu rekel:Kaj ti če, saj je tako ne znaš oporabljat, da bi ugasnil meglenke!

Mater je bosanc butast gledal.
hysterical-1.gif

Ta bo sigurno naslednjič dobro premislil preden bo prižgal meglenke. Če jih sploh bo.
hysterical-1.gif

Bemumilomater sam jih prižgem ko pred mano ni nikogar, pa še to mora biti oreng megla.
10.gif

Ko dobro veš kdo je za tabo ali pred tabo to lahko narediš.

Sam sem enkrat v jasni noči, enemu poblental, se ta izogne in me pusti naprej. Nato se ustavim za cca. 2km na petrolu in oni za mano. Pridejo ven z avta 3 cigani in se spravijo na mene kaj za koji [censored] blentam. Mu lepo razložim, da ima brez veze prižgano meglenko... pol pa sem samo čakal al kaj bo al ne. Sem ga še prej opozoril, da imajo kamere na petrolu
rolleyes-1.gif
.

Zdaj se prvo prepričan ali ni kak cigo pred mano.

ovca

morfy
Osebje foruma
18. jul 2007
5.881
3
38
37
Cvičkova dežela =)
www.alter.si
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Sinko, tole na sliki je slučajno službena zadeva.
smirk-1.gif

Stric, a ti tud Airsoft igraš
evil.gif

@Autofun
Citat:
Sicer nevem kakšnemu avtomobilu si ti odtrgal ročko ampak do zdaj so še vsi moji avtomobili imeli vklop meglenke na okroglem gumbe, ki hkrati služi za vklop luči? Torej bosanec niti ni nogel vedet kaj te teži?

Potem si imel pa bore malo avtomobilov (bolj hec kot zares
grin1.gif
). Recimo, Peugeot (vsaj 206) ima vklop meglenke na istem šaltarju kot luči. Pa clio (02 letnik) tudi...
Razen, če si imel ti samo VAG grupo avtomobilov, potem je pa druga
nahrung002.gif

Gonzo

Guru
1. sep 2007
9.333
9.564
113
EU
Heh, mogoče mu je odlomil anteno, ko je mislil na ročko
hysterical-1.gif

Pa še točno je vedel, katera je za meglenke.
.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113

[/QUOTE]

Potem si imel pa bore malo avtomobilov (bolj hec kot zares
grin1.gif
). Recimo, Peugeot (vsaj 206) ima vklop meglenke na istem šaltarju kot luči. Pa clio (02 letnik) tudi...
Razen, če si imel ti samo VAG grupo avtomobilov, potem je pa druga
nahrung002.gif

[/QUOTE]

Ni res si pa zelo blizu! 3je VAG-i ter 2 amerikanca
wink-1.gif

safet_susic

Pripravnik
10. avg 2008
288
0
16
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
hysterical-1.gif

.
Hehe, saj veš, kako je to. Verjetno ni zamenjal samo antene za ročko od meglenk, zna biti, da je tudi v neki nedolžni babici videl žeščega bosanca.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik safet_susic pravi:
Citat:
Uporabnik Gonzo pravi:
hysterical-1.gif

.
Hehe, saj veš, kako je to. Verjetno ni zamenjal samo antene za ročko od meglenk, zna biti, da je tudi v neki nedolžni babici videl žeščega bosanca.

mah kje

naš patriot je strah in trepet cele dolenjske. s stradcem skup držita varnost na parkingih, preganjata rome, čuvata žlebove in kot prava žešæa lokalca pijeta domačo kiselco.

mate jima je dal za novo leto še vsakemu po eno modro rotacijo.

safet_susic

Pripravnik
10. avg 2008
288
0
16
Citat:
Uporabnik softi pravi:
mate jima je dal za novo leto še vsakemu po eno modro rotacijo.

Ja, pa če bosta čez teden pridna in ne skakala na glavo v prazen bazen, bosta za vikend lahko šla domov.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
ok

k bi vsaj vsem, k ne znajo uporabljat meglenke le-te pregorele.

in da se domobranu ne pokvari paštola k jo bo krvavo nucal.

stradcu pa rampa.

AvtoFun

Guru
29. dec 2007
18.412
2.425
113
Ahh Viper_XxL pusti jih
smile-1.gif
To je pač tako če si nekdo v glavo vbije "fiksno" idejo da je to na smrt moteče! Jaz čez dan sploh ne opazim da ima kdo meglenke prižgane, se ne obremenjujem s takšnimi malenkostmi, eni pa očitno izgleda da nimajo drugega bolj pametnega dela...

matix

Fizikalc
22. jul 2007
2.132
0
36
35
Citat:
Uporabnik AvtoFun pravi:
Ahh Viper_XxL pusti jih
smile-1.gif
To je pač tako če si nekdo v glavo vbije "fiksno" idejo da je to na smrt moteče! Jaz čez dan sploh ne opazim da ima kdo meglenke prižgane, se ne obremenjujem s takšnimi malenkostmi, eni pa očitno izgleda da nimajo drugega bolj pametnega dela...

Točno tako.. ajde, mogoče me kdaj zmoti kak frajer z aftermarket xenonkami, ampak življenjsko energijo raje preusmerim kam drugam kot v lomljenje njegovih ročk za lučke
grin1.gif