Meglenkarji

Fe3

Thinc
13. avg 2007
1.054
16
38
55
Vzhodna Gorenjska
Ste opazili, da ima vsaj polovica teh cepcev renoje?
Sprednje meglenke v suhem niti ne motijo toliko, ker pa je to slaba navada, "opozarjam" tudi te.
Nekaj k temu dodajo tudi vele(ne)spoštovani novinarji, ki se tako radi slikajo in snemajo s prižganimi meglenkami kakšnega lepega sončnega dne.

Konec

Guru
Izključen uporabnik
22. avg 2007
1.924
753
113
GO rica
Kdor pripelje nasproti z meglenkami v nepravem vremenu mu vedno in vedno zabijem dolge luci.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.673
1.297
113
Frustracije
grin1.gif
lep primer za vas zafrustrirance je vožnja s prižganimi meglenkami v avtomobilu, ki ima meglenke v isti vrsti kot kratke luči.

A jim blendate? A sploh veste, da imajo prižgane meglenke
grin1.gif

Mogoče pa imate meglenke v glavi
bonk.gif

Ker meglenke v isti vrsti skupaj s kratkimi lučmi se vam ne bleščijo, kakor ugotavljam sam
evil.gif

Ste samo sorta ljudi, ki vam itak nikoli ne bo prav, kako vozijo drugi ljudje in imate v glavi samo to kje in kako boste težili drugim ljudem, namesto, da bi se malo sprostili in uživali življenje...

Aja, vsak let ista tema, isto jambranje
nahrung002.gif

Floki

Guru
6. sep 2007
10.128
3.185
113
Jaz sem za take paciente v tujini nabavil 200mW laser pointer da jim dam kontro ker nimam meglenk
evil.gif
. Seveda tistim ki imajo prižgane v lepem vremenu

testni_voznik

Pripravnik
21. jul 2007
880
0
16
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Zakon ste. Dejte si še eno dodatno na sredino maske, pa še jaz vam dam moje dodatne daljinke.
zmaga.gif
Enemu še meglenke niso bile dovolj, je imel še dolge zraven.

V pol urce zabeleženo.
crazy1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/JwwilKnDeyA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/JwwilKnDeyA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Tole ni nič proti kvazi kseonu...

ahmed

Majstr
23. sep 2007
2.497
122
63
Voznja s sprednjimi meglenkami ni zaslepljujoca za nikogar. Pa se opazi se ga prej. Gre pomoje za to kar je ze Valhala prej omenil, frustrirance. Tako kot ce jamras na forumu, da je kdo prepocas peljal. Pac prehitis in zivis life dalje. Nasprotno s tem kar potem nekateri tukaj potrjujejo pa je, da nasproti vozecega zaslepijo z dolgimi lucmi. Da mam starga golfa in meni to en naredi, bi skoz imel novi sprednji del
smile-1.gif
Pri karambolu je lahko dokazljiva prisotnost dolgih luci...

feler

Fizikalc
21. jan 2008
1.700
12
38
ksz....

Tudi meni ni čisto jasno od kje in kako so zadnje čase postale prižgane meglenke tako popularne. Drugače enga starga fotra konstantno srečujem na poti v službo in njegovi Opelci, kateri ima vsak dan ob bilokaterem vremenu prižgane luči + meglenke in se veselo vozi...wtf?? Po cesti sredi belega dne pa da ne govorim koliko je takšnih patronov. OK, nekateri imajo podnevi ugasnenje dnevne luči in v zameno imajo prižgane meglenke. Ne vem v čem je fora ampak ok. Sem pa v Italiji že pred kakšnim letom opazil da je pa pri njih to še bolj popularno, na cesti od Milana do Slo, ponoči in deževno, je imel vsak tretji avto nažgane meglenke spredi in zadi (vozila so bila v koloni), tako da so me pri SLO oči že tako bolele in se mi je že v glavi vse svetlo. Mogoče se je pri nas tale "meglenke sindrom" povečal zlasti v zadnjem času, ko imajo nekateri avtomobili za dnevne luči ledice oz. nekateri neke malo močnejše parkirke če se ne motim, naj me kdo popravi ker se nisem spuščal v podrobnosti, zlasti pri golfu 5-6 sem opazil nekaj podobnega.

keber

majski hrošč
28. jul 2007
13.240
44
48
Ali pa če jih prepovedo in ukinejo, ne bi bilo nobene razlike. Marsikateri avto jih sploh nima (posebej ne sprednjih), pa ne vidim, da bi se ti v megli bolj pogosto zaletavali.

cbb

Chef
6. avg 2007
3.337
2
38
51
Nč več u Jesenicama... Zdej Horjul
Citat:
Uporabnik eXHair pravi:
Zakon ste. Dejte si še eno dodatno na sredino maske, pa še jaz vam dam moje dodatne daljinke.
zmaga.gif
Enemu še meglenke niso bile dovolj, je imel še dolge zraven.

V pol urce zabeleženo.
crazy1.gif

<object width="425" height="350"><param name="movie" value="https://www.youtube.com/v/JwwilKnDeyA"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="https://www.youtube.com/v/JwwilKnDeyA" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="425" height="350"></embed></object>

Mene sprednje meglenke ne motijo, prav tako kot ne ostalih. To, da vam gre na živce, če nekoga z meglenkami vidite je le foušija:) No, da ne bo pomote, moje so vklopljene v megli...

XXXL

Guru
9. sep 2007
7.354
769
113
Vidim, da večini tukaj dolgi zimski večeri prav hitro minejo... večino časa se namreč ubadajo z meglenkami ostalih udeležencev prometa... stare mame pa doma štrikajo...

SpEkTr

ex mroizo
19. jul 2007
1.553
37
48
45
Ponoči, dežuje, zelo gladek asfalt...Mimo prileti nekdo z meglenkami. Že tko se za en k vidi, potem se pa še od tal svetloba odbija da je joj. Podnevi me ne motijo. V zgoraj opisanih pogojih pa zelo.

MiHa88

Pripravnik
13. apr 2008
729
4
18
Citat:
Uporabnik nejc111 pravi:
Danes sem opazil celo policiste s prižganimi meglenkami, ter brez dnevnih luči. Se je mogoče v kratkem spremenil kak zakon?

Mogoče si videl novo octavio ki ima spodaj(kot imajo ponavadi vozila meglenke) dnevne luči.

miha72

Pripravnik
29. jul 2008
848
1
18
Citat:
Uporabnik SpEkTr pravi:
Ponoči, dežuje, zelo gladek asfalt...Mimo prileti nekdo z meglenkami. Že tko se za en k vidi, potem se pa še od tal svetloba odbija da je joj. Podnevi me ne motijo. V zgoraj opisanih pogojih pa zelo.

Točno tako. Slepijo ko hudič. In takoj ko pade več kot 8 kapljic dežja folk hitro vklopi meglenke. Naj se enkrat policaji nekam ustavijo in začnejo kasirati, da se bodo ljudje kaj naučili. Če sploh.

Valhalla

Guru
17. dec 2007
4.673
1.297
113
Citat:
Uporabnik Dik pravi:
Sem že večkrat vozil z meglenkami, ko se mi ni dalo takoj crknjene luči zamenjat punto mk2 pa mi res ni še nobeden nikoli blendal čudn ane
tongue-1.gif

Prav tako se psihopatom, ki prižigajo dolge luči meglenkarjem, ne zdijo moteče prižgane meglenke v npr. Octavii mk1 - ker pač ne vejo, da so prižgane. In tiste se jim tudi ne svetijo v glavi...

To smo bolj mi Slovenceljni - vsak za sebe popoln voznik.