I
Izbrisan uporabnik #488
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
A ti resno misliš, da je bila Janica tam zastonj?
Zaposlena je v JU, sekretarka ... tak da, ne vem, če še kaj lahko pleni.
Citat:
Uporabnik Peror pravi:
sploh ne (po)mislim na Janico.Citat:
Uporabnik Peror pravi:
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
kolk je pa računala €, da je bila prisotna??
Citat:
Uporabnik membrain pravi:
http://www.zurnal24.si/cas-zavrnil-pritozbo-mazejeve-clanek-283683
Pritožbo za ugodnejšo štartno številko so ji na mednarodnem športnem razsodišču zavrnili
Sedaj bomo videli, če bo Massi držal obljubo, ko je rekel da Tine ne bo na štart, če ne bo imela boljše številke od 15.
Citat:
MAZEJEVA DOBILA BIOGRAFIJO
"Če niste pripravljeni na vse, zares vse, raje zaprite knjigo. Ni vse lepo, kar se sveti!" S temi besedami je Tina Maze pospremila izid svoje biografije z naslovom Jaz. Tina. izpod peresa novinarja Dela Vita Divca. Predstavitev pod Pohorjem bo jutri, po koncu veleslaloma. (sta)
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
nekje sem prebral, da se mogoče še vrne nazaj. Sam ne vem, al je bil rumeni tisk al kaj resnega... (če je še kaj resnega)
Citat:
Menda ste pred dnevi med treningom s Tino v Val Gardeni vseeno znali zelo povzdigniti glas, tako vsaj govorijo naši viri.
Ne, slabo ste obveščeni. V Sloveniji se preveč zanašate na govorice. Postati morate resnejša država , ki temelji na dejstvih, ne na govoricah. Te so stvari ljudi v kafičih, ker nimajo nič pametnega početi.
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
nekje sem prebral, da se mogoče še vrne nazaj. Sam ne vem, al je bil rumeni tisk al kaj resnega... (če je še kaj resnega)
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
vlekla bo imho. Sej ce bo konkurenčna zakaj pa ne, ampak sprenevedanja in zmišljevanja ne prenesem dobro.
Citat:
Tina bo tako hitra, kolikor bo dala glava. Tehničnih omejitev ni.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Lah blati Slovenijo...pa je menda celo njen državljan.
Tip res ni normalen.
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Zakaj blatiš svojo državo?