Mazejeva se želi posloviti z Murko sceno

• Ustvarjalec teme Izbrisan uporabnik #488
  • Začetni datum

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Tolk je zanimanja sponzorjev...da bo raje brez, kot pa kakšnega pozabila prisit.😀

mr_

Guru
20. sep 2007
9.360
2.739
113
Zaradi korosice ali stajerke?

Btw....kaj dobiš ce das korosico v pralni stroj

Čisto kurbo.

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Pohorje tako verjame v uspeh Zlate lisice, da se sploh ne rabi reklamirat. Do danes še nobenega jumbota za Zlato lisico, pa je do tekme še tri tedne.
Lahko pa zato gledamo plakate: Vabljeni na Sleme.

I

Izbrisan uporabnik #488

Polno Kitajcev bo, zdaj ko majo letališče.

Kaj zdaj Mazsija nista uspela nič cvenka pocuzat?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.569
10.786
113
Kaj bi še rada, števliko 2 in prva jakostna skupina...kekica, šla bi na par tekem prej, bi zlahka bila med prvih 15 imho. pa bi imela odlično cifro in bi se poslovlila kot normalen tekmovalec. Ostal bi respect, tako pa se tokrat strinjam s snecerjem, da je to murko scena.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Važen da telebani še vedno serete. Komot bi un kekec na SZS odpisal Massiju nej od.jebe in bi prišli do enakega rezultata brez pranja perila v javnosti.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik kalbo pravi:
Važen da telebani še vedno serete. Komot bi un kekec na SZS odpisal Massiju nej od.jebe in bi prišli do enakega rezultata brez pranja perila v javnosti.

Tudi to bi bila varianta, po moje pa je mail prišel ven, ker so preprosto bili šokirano, kako je Massi mešetaril čez palec
evil.gif

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Baba čula - baba rekla:

Ker se po par dnevih (tednih) "usklajevanj na suho" niso zmenili nič, je Massi poslal mail s predlogom, vsebino katerega so posredovali zlatim sponzorjem s prošnjo za dodaten prispevek - menda so jih sponzorji odhebali. Ker so se vmes pojavljale "grožnje" osebju SZS je mail pač nekdo poslal v javnost.

Ampak kot sem napisal baba čula - baba rekla!

I

Izbrisan uporabnik #488

Na koncu je tako zvisela in bo dobila le žemljico s pariško?

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

opaa... zdej si pa spremenu mnenje.
PS. Un "kekec" na SZS ga je že od.jebu, tvoj massi pa bi še kr neki. Tud zgodba se ni končala tukaj. Menda že napoveduje neke druge tožbe. V glavnem, italjan se obnaša tako, da ko on vstopi æez vrata in reče "Dejte mi to in to", bi moral vsi takoj ustrežt. Če pa ne, so pa tožbe. Mislim pa, da je Tina tukaj bolj malo kriva. (Ne vem, zakaj niso takšnega strokovnjaka v italiji obdržal.
evil.gif
)

Nazadnje urejeno:
I

Izbrisan uporabnik #488

Po moje tudi Janša zadaj suflira, ker je lepa priložnost, da se tolče po SZS, ki je levičarska.

Maszijeva ekipa v kompletu pa so janševiki, aktivni, ki so tudi bila na listah.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Nekaj so grožnje s tožbam zaradi objavljanja dogovorjenih zasebnih stvari in potem vsega tega, kar je sledilo.

Drugo je pa tožarjanje zaradi denarja, ki ga ni in ne bo. Teh tožb pa noben ne omenja, tako da zavajaš.

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
ee... Malecky, Malecky..... zdej pa ti preber še enkrat, kje sem napisal za kakšne tožbe gre. Bom citiraal moj stavek:
Citat:
Menda že napoveduje neke druge tožbe.
Tako da nič ne zavajam jaz, samo ti si hotel pameten izpasat.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Citat:
Uporabnik kalbo pravi:

opaa... zdej si pa spremenu mnenje.
PS. Un "kekec" na SZS ga je že od.jebu, tvoj massi pa bi še kr neki. Tud zgodba se ni končala tukaj. Menda že napoveduje neke druge tožbe. V glavnem, italjan se obnaša tako, da ko on vstopi æez vrata in reče "Dejte mi to in to", bi moral vsi takoj ustrežt. Če pa ne, so pa tožbe. Mislim pa, da je Tina tukaj bolj malo kriva. (Ne vem, zakaj niso takšnega strokovnjaka v italiji obdržal.
evil.gif
)

Mogoče si se pa ti naučil brat.
priden.gif

lanos

Majstr
4. feb 2011
6.653
450
83
Ne pomaga ti izgovarjenje. Lej.... si se pač spremenu, kaj zdaj. Al pa k pameti pršu.
evil.gif

Mogoče bi blo dobro, da prej mal pomisliš, kot pa drugim pišeš kakšna "teleta" so, nazadnje pa se ti vse vrne..
lp

I

Izbrisan uporabnik #488

Ampak neverjetno, spet KRIVICA, nihče jih ne razume...

Citat:

Dodal je, da si ekipa Team to aMaze prizadeva, da bi bila štartna številka Črnjanke višja kot 30 ali 31, Korošica naj bi na Mednarodnem športnem razsodišču v Lozani (Cas) zahtevala tudi priznanje bolniškega statusa. "Kakšna je njena trenutna startna številka lahko pogledate na spletno stran Mednarodne smučarske zveze (Fis). Mislim, da je trenutno 31 ali 32, vendar si prizadevamo, da bi to startno številko bistveno izboljšali. Povedal sem že, da imamo postopek na Mednarodnem arbitražnem sodišču v Lozani, kjer skušamo uveljaviti pravico Tine Maze, da se ji prizna bolniški status za dobo, za katero je zahtevala. Znano je, da je imela nekaj zdravstvenih težav, da so bile težave uspešno odpravljene z manjšim kirurškim posegom, vendar Fis tega ne vidi, ali ne želi videti. Ocenjujem, da je to velika krivica za takšno športnico. Ne rečem, da bi morala imeti kakšen poseben status v Fis, kjer imamo Slovenci svojega zastopnika kot podpredsednika, vendar bi jo morali obravnavati kot vse druge. Tudi drugi smučarji svetovnega slovesa, Bode Miller in drugi, so bili operirani in jim je Fis priznala bolniški status, kar je tudi prav. Tina je imela podobno zadevo, a tega žal ni bila deležna. Bomo videli, ali bomo uspešni v tem, da bi se njena startna številka izboljšala," je dejal Terpin.

Evropska zarota, kmalu bo svetovna
hysterical-1.gif

Pa z Bode Millerjev jo primerja, ja pa kaj si nor, tak bi rekli pri nas.

kalbo

Guru
7. okt 2013
18.717
9.493
113
Citat:
Uporabnik lanos pravi:
Ne pomaga ti izgovarjenje. Lej.... si se pač spremenu, kaj zdaj. Al pa k pameti pršu.
evil.gif

Mogoče bi blo dobro, da prej mal pomisliš, kot pa drugim pišeš kakšna "teleta" so, nazadnje pa se ti vse vrne..
lp

Si prišel do trenutka, ko si v mojih očeh izenačen s šneckotom. Čestitke.
aplauz.gif