Marihuana

Marihuano:

• Skupaj glasov
    215

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Ja... čeprav glede na moje opažanje, tisti, ki se zateka k travi naredi za okolico veliko manj škode, kot tisti, ki se zateka k nasilju ali tisti, ki se zateka k alkoholu (spet nasilje, po mojem mnenju precej v večji meri kot pri travi). Mogoče me glih zato tisti, ki kadijo travo najmanj motjo...

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
"pivo s prijatelji"? ja kaj ti pa je.. danes pivo.. jutri si bi pa že đolo v žilo tlaču
shocked-1.gif

kera lol tema
aplauz.gif

Ja sej.... nekaterim je smešno. Pol se pa zarad pretiravanja štibla zatakne med žilo, pa maš takoj pizdarijo.... tko da jst sm bl za to, da se ikse nalimaš zad za ušes. Je velik bolj varna uporaba....

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Ojoj, to je pa ogabno grdo in neodgovorno! Občutek imam, kot da bi ji hotel zabiti tiča.
bonk.gif

Don_Corleone

THE GODfather
3. sep 2007
5.638
0
36
38
ksz

zuni je film nekega komika z naslovom super HIGH me

http://www.imdb.com/title/tt1111833/

Determined to find out the true effects of marijuana on the human body,
stand-up comedian and former Stoner of the Year Doug Benson documents his
experience avoiding pot for 30 days and then consuming massive amounts of
the drug for 30 days. More than just an amusing story of one man's quest to
get superhigh, this documentary also examines the hotly contested debate
over medical marijuana use.

Baltazar

Pripravnik
17. sep 2007
955
0
16
Zabaven in poučen film
grin1.gif

Precej bolj prijeten za gledat, kot Super size me, kjer se je tisti revež moral basat z Mcdonaldsi.

Tu je zaključek drugačen, po koncu enomesečnega konzumiranja od jutra do večera na vse mogoče načine si tip najprej zrola en joint
grin1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mnja, je kar fajn ja. Čeprav je bil meni bolj zanimiv "Why should I smoke dope", kjer ena piæka naredi eksperiment in začne kaditi điđo po amsterdamskih coffe shopih.