Marihuana

Marihuano:

• Skupaj glasov
    215

kdosemjaz

Fizikalc
1. avg 2007
1.654
0
36
Bežanje v omamo v nobenem primeru ni OK, če traja skozi daljše obdobje, IMHO.
Meni osebno gredo zadetki zmerno do pretežno na živce, ker so apatični, jebivetri, na dolgi rok pa jim tudi skuri možgane. Njim samim se sprememba ne zdi očitna, okolici pa vsekakor. Sčasoma razvijejo življenjski slog, ki mi ne diši, furajo pa ga še globoko v čas, ko imajo že svoje otroke. Vseskozi nekaj sanjarijo in niso na realnih tleh. Ne mislim zagovarjat alkohola, a vseeno je v zmernih količinah bolj socialna omama. Toliko od neodvisnice.
grin1.gif

wacko

Fizikalc
18. jul 2007
5.450
0
36
Kaj je zate zmerno? Po alkoholu je folk nasilen, po travi še nisem nobenga vidu... seveda pa je veliko odvisno tudi od tega kako ima človek v glavi pošlihtano ko je trezen.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Citat:
Uporabnik kdosemjaz pravi:
Bežanje v omamo v nobenem primeru ni OK, če traja skozi daljše obdobje, IMHO.
Meni osebno gredo zadetki zmerno do pretežno na živce, ker so apatični, jebivetri, na dolgi rok pa jim tudi skuri možgane. Njim samim se sprememba ne zdi očitna, okolici pa vsekakor. Sčasoma razvijejo življenjski slog, ki mi ne diši, furajo pa ga še globoko v čas, ko imajo že svoje otroke. Vseskozi nekaj sanjarijo in niso na realnih tleh. Ne mislim zagovarjat alkohola, a vseeno je v zmernih količinah bolj socialna omama. Toliko od neodvisnice.
grin1.gif

Punca, v pravo smer razmišljaš!!
zmaga.gif

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Khm...

Prej kot bo leva roka zasuka miskin kazalec, bolje zasuk in premislek kaj-in-kako napisal-seMimosunek- sprejmi tebi namenjen hvalospev. Dandanes (lahko mi verjames na besedo) dobis pri zobozdravniku stampiljko. To pomeni da si priden!!

Nikakor pa ne pomeni to TO, da kar povsodi in vsepovprek dodas svoj "replay". Mislec v stilu brezveznosti, packanja, etc
M

Matej

Fizikalc
24. jul 2007
1.992
2
38
Vmes, on je meni reku da srecamo pri kamnoseku, prasec!

Od danes naprej zavijam zate!

2008 bo tvoje leto.

Vsi bomo glasovali... Heh, tokrat naprosam (nic-ne-bo-iz-tega) vse lokalne postaje da plasirajo nenormalno.

Polna skleda
cool-1.gif

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Mene pa jezi to, da če si ga zvečer skadim, moram spati min. 9 ur, drugače sem čisto bogi.
smirk-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
Kaj je zate zmerno? Po alkoholu je folk nasilen, po travi še nisem nobenga vidu... seveda pa je veliko odvisno tudi od tega kako ima človek v glavi pošlihtano ko je trezen.

Pa so, še kako zelo nasilni so lahko po travi. In zelo nekritični do vsega okoli njih, tudi do sebe. Trava jim čisto skuri možgane, posledično lahko pride tudi do shizofrenije. Preden karkoli rečeš, delam z njimi,osebki vsak dan kaj skadijo, kakšni pa si ga pošteno naložijo tudi samo čez vikend in po nekaj letih so čisto adijo. Seveda pa se glede alkoholikov strinjam, tisti kronični so v večini nasilni, vsaj v sloveniji pa alko naredi veliko več pizdarij kot katerakoli droga (v ožjem smislu).

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Nasilni zaradi trave? Ali bi bili še bolj nasilni, če nebi kadili? Če je človek psihopat mu nobena količina marihuane nebo pomagala. Če pa bi jedel PEZ bonbone pa bi rekel da je zaradi njih nasilen?

Za vsako pravilo ti najdem izjemo, za vsako bedarijo ti najdem "znanstvene" raziskave. Če pa je ne najdem, pa jo napačno interpretiram ali pa vzamem iz konteksta. Če nekaj poveča možnost nečesa, to še nič ne pomeni. Bi bil presenečen koliko vsakdanjih stvari "poveča možnost" raka na kaj vem katerem organu.

Za sebe vem, da že 8 let kadim in imam samo tri trupla v kleti. Ne poslušaj ga, sploh ne ve kaj govori. Tiho ti.

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Vsak, ki me bolj pozna (mogoče bi lahko to potrdil tudi kak star suxovec), bi lahko potrdil, da sem se, odkar kadim điđo, spremenil v čisto drugo osebo. Zdaj sem se še sam začel zavedati tega. Tako kot sem bil včasih perspektiven, poln življenja, me je zdej strah, da bom povsem zaglajzal v življenju. Čisto brez neke prave volje, pogosto zmeden, pozabljiv ... Ampak dokazal sem že, da se da kljub kajenju zelo solidno narediti gimnazijo in priti na dober fax, kjer sem pa tudi zelo dobro zaštartal. Tako da upam, da se mi bo počasi mogoče začela žiža upirat in da se bom malo spametoval, ali pa me bo v to prisilil kak drug dejavnik (dnar, stari - boh ne daj).
wink-1.gif

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Ti išči "raziskave" komu drugemu. In ja, nasilni zaradi trave (kaj šele tisti ki so poleg trave malo pregloboko v flašo gledali...), seveda dokaj rednega kajenja.... kak zanimiv popis bolezni bi videl + da ti človek še sam pove kako pa kaj je pristal na psih. oddelku, pa ne bi tako nedolžno več gledal na stvar. Pa tudi jaz poznam nekaj folka ki jim trava ni kaj veliko škodila, so pač imeli srečo hvalabogu.

Kaj raka zdaj sem mešaš? odpri si novo temo o tem
rolleyes-1.gif

zmerni_radikalec

Fizikalc
5. apr 2008
1.301
33
48
40
Nekje v naši ljubi kokoški
Če so bili po kajenju bolj agresivni so očitno bili še na čem drugem, kot samo travi. Poglej raziskave kakšne učinke ima trava, ravno nasprotne od tvoje trditve. Aja raziskave ti nič ne pomenijo, ni važno kako strokovno podkovan je izvajalec, če ima rezultate drugačne od tvojega osebnega ugibanja na podlagi nepopolnih informacij in majhnemu številu primerov, potem so že to neke kvazi raziskave.

Raka sem omenil, ker obstaja dosti dobrih raziskav, ki potem pridejo v medije popačene. Mediji hočejo iz ogromno strani dokumentacije celotno raziskavo razložiti v enem stavku.

timecop

Fizikalc
22. jul 2007
1.312
0
36
Viper zdaj si pa narkomančkom na rep stopil, poglej si le temo o pobčku, ki je zadnjič umrl, po njihovem bi morali še v šole uvest tečaj o pravilni uporabi in apliciranju drog. Saj noben lopov še ni priznal da je lopov, žalostno je le to da brez teh substanc za veliko število populacije ne gre več, kar kaže na njihovo emocionalno in psihično neuravnovešenost. Fiksarčki zdaj pa le užgite po meni.
evil.gif
Pa za wačkota, ki misli da sem senilen in zakamran starec, sem še pod 30, samo imam toliko v glavi pošlihtano, da se mi ni treba fiksat in tega tudi ne opravičujem.