Manal Jankoviæ

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
popoldanski spanec, pridem nazaj in vidm vojno
bonk.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tistih koncih je bilo še 40 let nazaj večina vernih v Kristusa, ker so bili kristjani pametnejši so pustili muslije da se koljejo in prosijo Evropo za hrano!

Tvoja mati ve da tako lazes?

Samo ti pa res orenk projiciraš...
grin1.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
arabcev takrat ni bilo, tako da ne mešaj z kamelarji, veš kako so govorili? Aramejščina!

Da je tvoj IQ nizji od temperaure reke soce si ze nestetokrat dokazal.

Pa da kot ponavadi malo poderemo tvoje laznivo gobezdanje.

Jezus ni bilo ime, doticni (ce je res obstajal) je imel ime hebrejskega porekla, v tedanjem casu klican Iso oz Isso.
V tistem casu so bili tudi arabci, ljudstvo ki je zivelo na podrocju arabskega polotoka vse do perzijskega sticisca.
Manal (povdarek je na drugem a) ni religiozno ime ampak staroarabska beseda ki ima svoj pomen kot vsaka druga. In nebos verjel polpismecek, ime Manal je zelo popularno pri kristijanih v arabskem svetu.

kaj je pa pri vas popularno ime? abdullah?
smile-1.gif
ups, morm it, ezan...

erikson

Guru
25. avg 2007
22.767
6.545
113
Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
okej, že Črtomir je smešno ime.... ampak Manal
confused-1.gif
11. 10. 2012, 12:55

Jankoviæeva vnukinja še vedno nima imena

Čeprav je malčica stara že dva tedna, najnovejša vnukinja Zorana Jankoviæa še nima imena. Zakaj ga novopečena starša Ursula in Damijan še nista izbrala, ni znano niti ponosni babici Miji. "Ne vem, zakaj še nista izbrala imena, sama nimam nič pri tem. Sem samo babica, ki jo bo rada pazila (smeh). Verjetno se še ne moreta odločiti," nam je pojasnila gospa Jankoviæ in dodala, da bomo že izvedeli, ko bo vnukinja dobila ime.

sprasujem se.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Abdullah je ime v uporabi v vseh treh verah, tak da se malo educiras:

Abdullah or Abdallah is the primary transliteration of the Arabic given name, Arabic: عبد الله‎, built from the Arabic words Abd and Allah, meaning Servant of God.

Pri nas pa je popularen Boris.
cheer.gif

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
aja, teb je primarna vera, jaz sem mislil bolj tko poreklo, a veš...sem pa pozabil, da je islam nad narodom...a si ti mogoče edn od tistih, ki jih je eazy omenjal?

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aja, teb je primarna vera, jaz sem mislil bolj tko poreklo, a veš...sem pa pozabil, da je islam nad narodom...a si ti mogoče edn od tistih, ki jih je eazy omenjal?

Poreklo je SFRJ, tako da lahko crpamo bogastva mnogih narodov. Od Edvarda preko Brankota do Ðemala.

Sicer pa koliko jatz poznam islam ni nad narodom temvec celo predstavlja nacijo. Zdaj pa se bos moral odlocit. Mogoce si zakamuflirani Azem.

dsf

izbrisani
6. sep 2007
10.019
1
36
Ah ne to so zajebal mislili so Manual (ročno delo)
hysterical-1.gif

Morda pa (M) anal
stupid-1.gif

Otroka zaznamovat s takim imenom je zločin

stieber

čebinar
1. sep 2007
17.258
3
38
Murgle
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Meni je vseeno kako mu je ime, problem je , ker Jankovičevi zanikajo svojo kri!

Zase se brigaj, pa boš imel celo življenje dovolj dela.

Se da o Jankoviæih marsikaj povedati, ampak osirati dojenčka s popolnoma korektnim imenom, samo zato, ker je Jankoviæev...

Se strinjam s tabo...ime je čisto korektno, povsem drugače bi bilo, če bi manjkala recimo prva črka. Otrok pa v nobenem primeru ni in ne more biti nič kriv.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj je Črtomir smešno ime?

Manal pa... dokaj nenavadno, da dajo Srbi otroku muslimansko ime.
evil.gif

Črtomir je arhaično ime, itak da je smešno, kot če bi dal otroku ime Kekec.

Spirit

propeler
18. jul 2007
5.746
1
36
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj je Črtomir smešno ime?

Manal pa... dokaj nenavadno, da dajo Srbi otroku muslimansko ime.
evil.gif

Za to obdobje je Črtomir precej nenavadno ime za otroka ali mladostnika... tako kot je tudi Vinko, Jože, Francl ali Marija...

Pomoje bi morali ime delno prilagoditi kraju kjer naj bi otrok odraščal, ker drugače se bo neprestano soočal z neprijetnostmi in raznimi vprašanji, na koncu pa bo ratal zakompleksan in ga bo pri 18 letih šel zamenjat.
Pa neglede na to ali ime skriva ne vem kakšen pomen. Sej ime Osama pomeni = lev, pa dvomim, da bi bil deležen take obrambe kot jo je ime Manal.

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.251
113
42
Črtomir je čist fajn ime. Paše tudi skupaj s fotrom. Oba sta namreč izdala svoja prepričanja za lastno korist.

veselilisjak

Sloven´c
22. jul 2007
25.329
356
83
39
Ajde Kekec, poznam pa Rožleta, kateremu ne bi bilo varno reč, da ima smešno ime.
evil.gif

Izgleda, da ste se čist preveč navadili na razne Agime, Xavierje, Ademe itn, da vam je staroslovansko ime smešno...

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Črtomir je čist fajn ime. Paše tudi skupaj s fotrom. Oba sta namreč izdala svoja prepričanja za lastno korist.

Edino, da je v tem primeru žalostno, da so starši otroka obremili s takšnim bremenom.