Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
V tistih koncih je bilo še 40 let nazaj večina vernih v Kristusa, ker so bili kristjani pametnejši so pustili muslije da se koljejo in prosijo Evropo za hrano!
Tvoja mati ve da tako lazes?
Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
arabcev takrat ni bilo, tako da ne mešaj z kamelarji, veš kako so govorili? Aramejščina!
Da je tvoj IQ nizji od temperaure reke soce si ze nestetokrat dokazal.
Pa da kot ponavadi malo poderemo tvoje laznivo gobezdanje.
Jezus ni bilo ime, doticni (ce je res obstajal) je imel ime hebrejskega porekla, v tedanjem casu klican Iso oz Isso.
V tistem casu so bili tudi arabci, ljudstvo ki je zivelo na podrocju arabskega polotoka vse do perzijskega sticisca.
Manal (povdarek je na drugem a) ni religiozno ime ampak staroarabska beseda ki ima svoj pomen kot vsaka druga. In nebos verjel polpismecek, ime Manal je zelo popularno pri kristijanih v arabskem svetu.
11. 10. 2012, 12:55Citat:
Uporabnik Spirit pravi:
okej, že Črtomir je smešno ime.... ampak Manal
Citat:
Uporabnik stieber pravi:
aja, teb je primarna vera, jaz sem mislil bolj tko poreklo, a veš...sem pa pozabil, da je islam nad narodom...a si ti mogoče edn od tistih, ki jih je eazy omenjal?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Meni je vseeno kako mu je ime, problem je , ker Jankovičevi zanikajo svojo kri!
Zase se brigaj, pa boš imel celo življenje dovolj dela.
Se da o Jankoviæih marsikaj povedati, ampak osirati dojenčka s popolnoma korektnim imenom, samo zato, ker je Jankoviæev...
Dokler bo denarCitat:
Uporabnik sajkek pravi:
kako dolgo bo pa možakar s to misico? kako leto še? kaj več?
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj je Črtomir smešno ime?
Manal pa... dokaj nenavadno, da dajo Srbi otroku muslimansko ime.
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Zakaj je Črtomir smešno ime?
Manal pa... dokaj nenavadno, da dajo Srbi otroku muslimansko ime.
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Črtomir je čist fajn ime. Paše tudi skupaj s fotrom. Oba sta namreč izdala svoja prepričanja za lastno korist.