Mamila v ljubljani

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Če ti paše se zafiksaj do konca, ne da moramo kasneje plačevati za vas, seveda če si slučajno med njimi! Tu ni usmiljenja, kar krščanstvo sicer uči, vendar imam pretrdo glavo da bi taka stvar me zmehčala!

hvala lepa ampak mene to niti malo ne mika. to, da imaš pa pretrdo glavo mi je pa jasno že nekaj časa. sej zato tudi si kristjan... pa brez zamere, kar bodi, če ti to odgovarja, vsakemu svoje. samo ljudem, ki potrebujejo pomoč je pa vseeno lepo pomagat, pa tudi če gre za ljudi zasvojene z drogo. potem imaš pa še ljudi ki potrebujejo pomoč zaradu zasvojenosti z alkoholom pa ljudi ki potrebujejo pomoč zaradi psihičnih težav zaradi zlorab v mladosti s strani duhovnikov pa še cel kup drugih, ki jim je lepo pomagat kljub temu, da se ti ne da ukvarjat z njimi ali pa jih tudi malo ne razumeš/podpiraš....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
Seveda se počutim ogroženega. A veš da se zmanjša prisebnost pri mamilah. Nikol ne veš kdo te bo zaštihal.

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Saj Cerkev takim pomaga, niso na metadonu ampak morajo takoj nehati in z delom zelo trdim delom uničijo slo po drogi! Torej zakaj bi moral plačevati metadonsko pomoč?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Seveda se počutim ogroženega. A veš da se zmanjša prisebnost pri mamilah. Nikol ne veš kdo te bo zaštihal.

zaštihal? kadilec trave? bravo, bič, res bravo......
rolleyes-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik 8888 pravi:
Saj Cerkev takim pomaga, niso na metadonu ampak morajo takoj nehati in z delom zelo trdim delom uničijo slo po drogi! Torej zakaj bi moral plačevati metadonsko pomoč?

to je pač ena izmed mnogih variant...

in dobro vem da cerkev pomaga tudi takim, ima(te) ogromno takih kampov po španiji, je bilo tam cel kupo poznanih ljudi in žal tudi en sedaj že pokojni prijatelj in vem iz prve roke kakšne so tehnike in kakšen je končni rezultat.... za zgrozit se
uf-1.gif

Brezbanane

Zelenc'
3. okt 2011
15
0
1
Kadilec trave ni nujno začel na travi in uživalec heroina ni nujno začel na heroinu.
Uživalec trave ni nujno, da uživa samo travo. Uživalec heroina ni nujno, da uživa samo heroin.
Toliko, da vas malo opomnim.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik Brezbanane pravi:
Kadilec trave ni nujno začel na travi in uživalec heroina ni nujno začel na heroinu.
Uživalec trave ni nujno, da uživa samo travo. Uživalec heroina ni nujno, da uživa samo heroin.

to je dejstvo.

Viper

Pripravnik
31. okt 2011
443
1
16
najboljše so bele _________________ ____________ ___________________________________________

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
Citat:
Uporabnik Brezbanane pravi:

Ampak še vedno nevem zakaj je dobro uživat mamila?

Sheriff

Fizikalc
26. jan 2009
1.953
0
36
Kolega Apollo glede dajanja informacij, veš leta in izkušnje so mi dale marsikej v lajfu glede "sm vidu"
ne-ne-1.gif

Oprosti, NIČ več ne vidim in NIČ več ne vem..... pa sorry marsikej vem in vidim pa "no go".... dobrota je sirota pravijo.... lahko je pa tud škodljiva za zdravje
cry12bpy.gif

Lateral

Fizikalc
31. mar 2008
1.771
33
48
Citat:
res nevem kaj je tako super na mamilah

Alkohola nisi nikoli poskusil? Cigareta nisi nikoli pokadil? Če je neka substanca socialno sprejeta kot normalna, še ne pomeni, da ni droga/mamilo/vstavipoželji...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
Cigaret sem samo poskusu. Pijan sm bil ene 5x, 6x v življenju pa sm in tja spijem kako pivo.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.590
113
tvoja odlocitev. Jaz od ljudi, ki sprejmejo tako odlocitev, pricakujem samo to, d ase tega drzijo tudi za sankom, po forumih, itd... Torej ce si se odlocil, da nikoli "nic ne vidis" potem tud ne brihtolirat v smislu "saj pa ja vsi vemo kdo prodaja, kdo krade, itd". Pa ne leti nate osebno ampak na splosno. Ce nimas jajc povedat za to poklicanim pol tud za tipkovnico ne bit mocen.

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Citat:
Cigaret sem samo poskusu. Pijan sm bil ene 5x, 6x v življenju pa sm in tja spijem kako pivo.

Hmm....tam ko si plesal, sigurno nisi bil zadet?
evil.gif

joke
grin1.gif