Mamila v ljubljani

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.590
113
nic od tega. Kazen ne more biti odpisana ce se ne zgodi, kilaa bele pa je na taki lokaciji da ni variante da jo kdo dobi. Se najmanj pa nekdo od zunaj.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.514
5.699
113
Pa prodajte kako paleto bele na trg po subvencionirani ceni
tongue-1.gif

B81

22. jul 2007
37.964
11.119
113
Citat:
Uporabnik wacko pravi:
In če ga ne pozna? Ne pozabi, videl ga je prvič, v temi, s kapuco na glavi...
smirk-1.gif

Edina varjanta bi bila, da ga pošlejo na tester laži, ampak če bi vsakega lahko odpeljali tja, bi bila kar gužva
wink-1.gif
Kot sem rekel, če daš resnične informacije, dobiš denarno nagrado. Najbolj učinkovito.

Saj menda dilerji ne stojijo na vsakem vogalu in mamilopapeki imajo večinoma iste "dobavitelje". Ko bo šel v nabavo, bodo šli policaji "zraven". Tak sem mislil.

Apollo8

Mahoney
15. avg 2007
15.460
7.590
113
v sloveniji ti lahko osumljenec kaznivega dejanja rece da ne bo nicesar izjavil to pomeni da ga sploh ne smes nic sprasevat. Ce se odloci da ne bo povedal kje je kupil ti ne bo povedal. Ce se odloci da hoce varuha clovekovih pravic bo nekdo iz tega urada prisel v pol ure. Lej dobit enga dilerja je zal prava mala umetnost, sploh ce zelis da se ga na koncu zapre.

Lej cigote iz zadnje racije smo prej veckrat dobili z robo ampak nikoli ni bilo dovolj. Pred zakljucno akcijo sem bil osebno zraven ko smo enega s paketom ustavili pa ga je sodnik poslal ven...

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Treba je višje kazni in zapor za najmanjše userje

Aham, pol boste pa jokali, ko boste dobili čuzo zaradi jointa.

drgač so tudi to pred kratkim povišali, za faktor 5
bonk.gif

torej lahko sedaj za 1 joint dobiš med 200 in 1000€ kazni, med tem ko si prej lahko dobil med 40 in 200€. ql a ne? in v praksi se to veliko bolj realizira kot pa talanje kazni velikim ali pa vsaj večjim ribam..podobno kot na drugih področjih, raje merjenje z radarjem in pisanje neprilagojene hitrosti kot vzrok kot pa kaj drugega.....

@apollo - in kaj je bil izgovor sodnika, da je lahko spustil cigana? ...mi je pa drugače tudi dost jasno, da ni vedno vse narobe na vaši strani (kot delo policije), sodstvo ima tudi svoje "prebliske" in to je samo ena glupa stvar več v naši državici, katero bi bilo res treba popravit.....

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
teb je marsikej kul :D tud če to v resnici res ni kul :D

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik Matey pravi:
teb je marsikej kul :D tud če to v resnici res ni kul :D

Dobr veš da me boli [censored] za mamila :D

vem da te boli [censored] za mamila. samo to še ne pomeni da je kul imet tako visoke kazni za take minimalne prekrške. kot tudi ni kul talat tako visoke kazni za manjše prekoračitve hitrosti. ampak tebi je vseeno kul, ker zdej kao voziš po omejitvah in se ti j3be za vse. pol bodo pa idioti enkrat uvedli kazni na zabavne brade. isto nesmiselno pač. tisto bo pa meni ql. ker mi bo vseeno, saj se mene ne bo dotikalo
tongue-1.gif

bottom line - ne morejo ti bit nesmiselne zadeve kul samo zato, ker se tebe ne dotikajo in veš (oz. misliš) da s tem pač ne boš imel opravka....

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.158
1.253
113
42
Kako da ne? A veš kaka nesnaga se zbira pri sosednjem bloku? Mene je strah za mojega otroka, da vem da so mamilaši čez cesto vsak dan?

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
torej se počutiš ogroženega zaradi uporabnikov trave? samo toliko da sem si na jasnem...predhodna debata se je namreč začela z nesmiselno visokomi kaznimi zaradi 1 jointa.... če imaš pa v mislih uporabnike kakšnih drugih substanc, pa je situacija potem povsem drugačna.... (mamilaši/drogeraši/narkomani/đankiji namreč ni enako kadilec marihuane)

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
sorry ampak to pač ni res, niso VSI štartali s travo...pa tudi če bi, kaj potem? kot da če pa kdaj pokadiš kakšno travco je pa potem kar nujno iti dalje.. na koncu mogoče končaš celo na hašišu
hysterical-1.gif

in nisi mi odgovoril na predhodno vprašanje, se počutiš ogroženega zaradi uporabnikov marihuane? sam tok da vem
smile-1.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Sam bi dal na trg čim več drog, legalno seveda, potem pa naj jih pobere, ne podpiram razne metadonske centre, če hočeš nehati, moraš nehati takoj.

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
lol-jesus-tattoo-294a110907.jpg

jaz bi dal tudi na "trg" čimveč vernikov iz čimveč različnih ver, pol pa naj se pobijejo med sabo, ne podpiram raznih cerkva in đamij, če se ne prenašate se morate eliminirat med sabo in to čimprej
cool-1.gif

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
34.214
16.501
113
čudovit primerek krščanskega vernika si, ni kaj, folk bi pobil namesto da bi jim pomagal
zmaga.gif

8888

mesija - Assassin's Creep
8. jul 2010
34.078
6.265
113
blizu močvirne prestolnice
Če ti paše se zafiksaj do konca, ne da moramo kasneje plačevati za vas, seveda če si slučajno med njimi! Tu ni usmiljenja, kar krščanstvo sicer uči, vendar imam pretrdo glavo da bi taka stvar me zmehčala!