Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
da, so precej višje, do 2100 EUR za Igl.
Dobro, da sem pogledal, ker grem ravno v četrtek na Dunaj. Hodim vsak mesec najmanj enkrat pa se do sedaj nikoli nisem držal 100 kmh. Sdaj se bom zagotovo.
Sem se pa vedno čudil zakaj so vsi tako počasni.... edini na prehitevalnem pasu.
Me pa redno slikajo na Semmeringu (omejitev 100 kmh), vozim pa 120 kmh, ampak koliko vem še ne pošiljajo kazni v SLO.
od kod vam ideje za ig-l? To je neki mit al ma dejansko kdo kako informacijo?
namrec kolko berem:
bin vor 2 wochen mit 30 km/h zuschnell in des scheiss igl 100er affenthater in der imsterau,von am autobahnpolizisten mit blaulicht freundlich zum anhalten gebeten worden.er... igl gilt aber auch für motorräder ..i kleinlaut ..ja des hab i ma schon gedacht..........bezahlt hab i 35.- eurolinchens,nit billig aber wennst überlegst das beim igl doppelt zahlst wars a schnäppchen
gruss aus de berg silli
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.