Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
in vi odobravate njegovo vožnjo? saj vidite, da model nima vseh felerjev v glavi pošlihtanih.
ko bo 1x nekoga ubila ali povzročil orenk prometno kaj potem?
Tako pač je v Sloveniji. Mx-ovo obnašanje (resnično ali ne) je tu deležno večinskega odobravanja - ko pa en malo večji Mx, po popolnoma enako neetičnem in nepoštenem vzorcu, zjebe celo firmo in cel sistem, pa nenadoma ni več frajer.
Precej dvolično, kajne?
Ja pa kak me nebojo odobravali, v nemčiji po bahnu lahko letim 450 če bi to avto zmogo, v .at ko so pogoji seveda enaki, torej
še vedno AC, iste širine, iste dolžine, istega materiala, pa se peljem 178, pa je bum in oh in sploh in sem maniak.
V dojčlandu pubeci vozijo 320 z brabusi pa je vse super fino fajn, ker je taka črka zakona, jaz pa na istem terenu v drugi državi
nesmem sekat 178, lahko pa to delam 200m naprej ko se začne das autobahn.
Dajte no, pubeci se z R1-kami vozijo 150 not po mestu, po tazadnji, jaz pa sem zdaj gajster farer ker grem 48 čez omejitev,
ok 78 ker se je ravno začela tabla 100.
Frendi s KTM-i in husovarnami iščejo plavce not po mestu da "grejo en krog" z njimi, pa se jim po lentu gor po prehodih
zmuzavajo pa na drugi strani ven pa dalje v mesto not, vi pa zdaj tu malkoma drkarite ker je malo zahodo ko se mu je mudilo.
Dajte me raje kurcat ko po 9ih pirih sedem v avto in se počasi odpeljem 300m od gostilne do doma ob 4 zjutraj, ne pa ker na AC letim
malo bol fejst in se prav dosti umikam raznim SL500, M3 ipd, ki sekajo mimo, da niti tablice nemorem razbrat.