Citat:
Uporabnik Sheriff pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Odvisno, jaz pri mojih cca. 800 smsih mesečno obvladam že lep čas "slepo" tipkanje. Se lahko s tabo pogovarjam
na kavi, pa pod mizo kljuvam SMS. Zajebavajo me le €, %, '...
)
To da to je vzel samo 45€ mi je malo "nesprejemljivo", ker dobro poznam severne sosede in njihovo taktiko
LP.S
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
jaz bi imel vajina zivljenja, da bi prezivel cel dan na telefonu, prosim.
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik sajkek pravi:
Citat:
Uporabnik pediater pravi:
Nič ne razumem, razen to, da je bil samo en policaj v modri jakni.Citat:
Uporabnik lager pravi:
Tudi pri nas je lahko samo eden notri.. se peljemo 110 po zožitvi na vrhniškem klancu na 80 omejitve. Pred mano nek karavan, za mano nobenega, pred karavanom pa črn mondeo limuzina. Se pripeljemo iz zožitve na prehitevalen pas, tip pred mano spusti na 50 ( tik pred počivališčem Lom, pa takoj za uvozom Logatec ). Takoj ko ni bilo več tovornjakov na voznem pasu, tip v karavanu na desno potem sem pa videl.. mondeo imel lučke prižgane, notri pa samo en policaj pa še to oblečen v neko civilno modro jakno.
A to ga je ustavil zaradi prepočasne vožnje?
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
Predvsem mi niso jasne naslednje zadeve:
- koliko moreš bit zamaknjen,
Citat:
Uporabnik msenjur pravi:
ja očitno si res dobe pogajalec.
Predvsem mi niso jasne naslednje zadeve:
- koliko moreš bit zamaknjen, da ne dojameš, da če ti nekdo sledi par kilometrov, da je policaj?
- kako dobro znaš govort nemško, da si se vse to zmenil???
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Sej nevem, al naj napisem kaj se mi je zgodlo ravnokar, al naj sliko zalepim, al naj kr molčim...
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
in vi odobravate njegovo vožnjo? saj vidite, da model nima vseh felerjev v glavi pošlihtanih.
ko bo 1x nekoga ubila ali povzročil orenk prometno kaj potem?
Citat:
Uporabnik NigelM pravi:
Tako pač je v Sloveniji. Mx-ovo obnašanje (resnično ali ne) je tu deležno večinskega odobravanja - ko pa en malo večji Mx, po popolnoma enako neetičnem in nepoštenem vzorcu, zjebe celo firmo in cel sistem, pa nenadoma ni več frajer.