Jebem jim vse.... Ali kako so me Hrvati oglobili !

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Na Krku sem tud jest parkat colal! Ampak takrat se je dalo še kej zment!

V vozniško si stisnil ene 40 do 50 EUR pa je bilo vse zmenjeno
cheer.gif

40-50 eurov je pa tk 300-450 kun.. saj nimajo dosti večjih kazni

sole

Fizikalc
20. jul 2007
1.452
24
38
mene je dobil mobilni radar na AC, 172 km/h namesto 130. Čeprav nas je bilo več v koloni ki smo peljali, jaz pa na sredini so našli mene.
300 kun, drobiž... pa še do bankomata so me spremljali.

zomirp

Fizikalc
20. maj 2008
2.993
0
36
Lj - Vič
Citat:
Uporabnik rajko0028 pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Torej če v tujini dobim kazen za našano parkiranje mi ni treba plačat:D sam v koš vržem?
JA - upam da nis kake plačal - če pa rabiš vzorce kakšne položnice majo ti jih neki z veseljem pošljem - na Krku pa če ni listka grozijo z lisicam ampak jih še nisem videl.

Vsi pa ki hodite tud v BiH pa pazite : TUJCEM so začeli dajati gor lisice - sicer kazen ni visoka 20 mark + odklepanje 10 - ampak si raje prvoščite parkrat čevape za ta denar.

Tudi v BG natikajo lisice za avto brez listka, če pa je pretečen čas pa samo napopajo položnico - sem pa že doživel, da so me pazili od daleč kaj bom naredil s položnico - a bom šel plačat a jo bom vrgu v koš - (lahko jo plačaš v kiosku kjer kupiš tud listek -ali pa preko mobitela), ker so me na to opozorili, sem šel k kiosku kupil revijo in odšel v avto in se lepo odpeljal mimo redarja in mu še lepo pomahal, če pa ne greš kao plačat in kidneš te pa v istem dnevu lahko ustavjo na meji.
lp
r

Mah mi smo letos poleti dobili lisice (Vukovarska fima), ki ima koncesijo.
Malega smo v Punatu peljali na trampolin (za 1. maj ni bilo treba plačati parkirišča in nismo vedeli, da je poleti nov režim) in smo dobili lisice z napisanim obvestilom in jasno lisicami, naj za odklep pokličemo na GSM.
Gospod se je pripeljal s scuterjem in odklenil avto. Znesek je zaokrožil, še malo navzdol.

Pa saj je vseeno. Saj ne bomo šli več tja. Živel turizem.
P.s. Avto ni nikogar oviral. Bil je na parkirišču. Pa lisice
confused-1.gif

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Loool. Ampak ste pa eni smesni. Naredite prekrsek, potem so pa Hrvati krivi in ne tisti butelj, kateri je prekrsek naredil. Verjamem, da bi ti bil ljubsi le parkirni listek, katerega bi v kos vrgel. So pac nasli nacin kako tuje butle prisilit k placilu.

MihaM

Pripravnik
25. jun 2008
443
0
16
Citat:
Uporabnik Fetici pravi:
Na Krku sem tud jest parkat colal! Ampak takrat se je dalo še kej zment!

V vozniško si stisnil ene 40 do 50 EUR pa je bilo vse zmenjeno
cheer.gif

Tista cesta je super za hitro vožnjo in ko sem pripeljal do tiste vasi pod Vrhom pač nisem vozi 50 ampak 120
cool-1.gif

Prva stvar, ki mi jo je rekel je bila: Ludi slovenci
hysterical-1.gif

Jaz bi ti pobral avto pa par plač.

mtl

Majstr
19. jul 2007
10.577
336
83
Kras
www.mtl.si
Citat:
Uporabnik zomirp pravi:
Kako pa naj bi vedel, da so nekaj dni pred tem uvedli parkirnine?
Pa tisti moment smo prišli.
kako si pa vedel 1 maja, da takrat ni bilo treba? Pogledas, a ne?
Sem bil kar dostikrat dol, pa do sedaj nobenih tezav (knock, knock). Je pa res, da morda pomaga, da hodim z odprtimi ocmi po svet.

Pa zgoraj si še napisal, da nobenega ni oviral in da ne boš več šel tja. Hvala bogu, en Balkanc manj pri njih. A misliš, ker si pa presvetli turist, da zate pač parkirnine ne veljajo?

Nazadnje urejeno: