Okolica Lendave, sodelavec pred kratkim kupil hišo, vinograd in vinsko klet za 7000€. Hiša je stara, toda za vikend več kot ok, dokumentacija urejena.Citat:
Uporabnik Radirko pravi:
A za 5600 EUR se da dobiti kmetijo ? Ce kdo prodaja kaksno tako poceni (no, saj tudi malo doplacam), naj mi sporociVseeno kje je, samo da je vse porihtano, kar se tice ZK in da ni kaksnih parazitov od sorodnikov gor.
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tu okoli Ormoža se tudi da dobit za taki dnar. Poglej na www.myhouse.si (Jeruzalem Ormož Sat d.d.).
lol, s športnim filtrom in izpuhom (verjetno samo lonec) je pridobil 30 konjev oz. kar za 45% povečal moč motorja?Citat:
Uporabnik _BANDIT_ pravi:
LOL, sam tole od tega Jureta je pa treba c/p:
"Avto ima športno podvozje{FEDRE} skrajšano za 3cm od standardnega znamkeH&R.ima tudi športni filter H&R. ima športni izpuh.ter športne zavorne obloge BREMPO, avto ima nove zimske pneomatike. Avto ima cca 85 KM, je brez pikice rje, tako karoserija kot podvozje. Avto ni bil nikoli kalamboliran.auto prodajam za radi nakupa večjega vozila
kličite samo resni... "
Takle tekst bi sestavil kakšen æapac, ki se uči slovensko.
Mam pa jaz še zadaj ogrevane... In his face!Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Ta je boljs, kot tvoj. Ima sportne in komfortne sedeze. In yo face!!
Kako pa je on sploh ogrožen v tem poslu? Kupec mu lahko samo ukrade vozilo, to je vse. On pa da neha plačevati lizing, je kupec brez avta in brez denarja.Citat:
obrazlozitev za ceno. vozilo imam na NLB leasingu. vozilo je polovico ze placano. kupec dobi vozilo za 6000 eur in jaz placujem se 4 leta poloznice. to pomeni, da kupec nima vec nobenih stroskov razen zavarovanja vsako leto. po 4h letih se vozilo prepise na kupca, ki placa 6000 eur. kupcu uredim vso poptrebno dokumentacijo, da je uporabnik vozila in tudi pogodbo skleneva s kupcem, da mi je izrocil polog 6000 eur. jaz grem v to kombinacijo samo s clovekom, ki je posten in odgovoren do vozila in dogovora, ki ga sklenemo. ne zelim se spravljat v tezave in odgovarjat pred sodiscem zato me prosim klicite samo tisti, ki imate posten namen. potrebujem nujno 6000 eur gotovine za odpret trgovino in zato ponujam to kombinacijo. pozor - v vozilu je popolnoma nov motor vgrajen pod tovarnisko garancijo na Mazda servisu.
ploloznice bom sigurno placeval, ker sem podpisal 4 vrednostne menice in jih lahko leasing vnovci, ce ne bo placano vozilo
e-maile ne sprejemam...
Citat:
Uporabnik SouthPark pravi:
Tu okoli Ormoža se tudi da dobit za taki dnar. Poglej na www.myhouse.si (Jeruzalem Ormož Sat d.d.).