Mali oglasi: zabavne podrobnosti

SouthPark

Jas da nea vem?! Ka te je...
5. sep 2007
24.570
5
38
Klobukarjev dol
Ni šanse, da kdo ugotovi kaj piše spodaj
grin1.gif

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Dobro 15 letni avti lahko nihajo zelo.... še posebaj kakšen tak, lahko je bil ljubljenček, ki ni videl dežja....

Ali pa kakšen tak, ki ga je kakšen mulc razbitega kupil, da so spodaj še zmeraj plehi vsi naviti, kakšni kontakti žice na roko zavozlane itd itd.

Pri večini kakšnih kabrijev ali coupejev take starosti je boljše, če bi jih samo sprešali.

Ker pa so pač kabriji in kupeji vsi še nekaj pričakujejo od njih.

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Saj ti že cena in "srednje ohranjeno" pove, da avto ni kot nov in ni bil ravno ljubljenček prvega lastnika. Moraš bit rahlo retardiran, če pričakuješ drugače...

jtfc

Guru
Izključen uporabnik
24. jul 2007
19.994
2.718
113
Citat:
Uporabnik brgo pravi:
Saj ti že cena in "srednje ohranjeno" pove, da avto ni kot nov in ni bil ravno ljubljenček prvega lastnika. Moraš bit rahlo retardiran, če pričakuješ drugače...

Boh ve kaj je imel prej napisano v opisu. Dejstvo je pa , da če ne bi bil cabrio da bi bil že 3x sprešan.

Enkrat sem nekaj takega šel gledat. Cel avto v stiku, kabli so bili vsi na roko zavozlani ker so en vikend prej motor menjali. Če so 3 luči na armaturki delale.....
bonk.gif

Srednje ohranjen je za mene malo rje, v kakšnem kotu kjer se ne vidi
grin1.gif
Pa kaka štrasa po vratih.

Nazadnje urejeno:

brgo

Fizikalc
14. avg 2007
5.783
0
36
Milky way
Sej se ne spomnem več kako gre to na avto netu, ker je že kar nekaj let kar sem nazadnje prodajal avto... Par let nazaj sem prodajal čisto obtolčeno nexio, kjer en del avta ni bil čisto cel ali v originalni barvi. Cena je bila drobiž in ko sem pošteno odgovoril na vsa vprašanja se je v oglasu pojavilo "srednje ohranjeno"
smile-1.gif
No nexio sem potem raje odpeljal na odpad, ker se mi ni dalo ubadat s tečnimi cigani za tistih par €.

2 dni nazaj recimo sem bil na rednem servisu s cliotom. So mi zraven še celega pregledali in se jim je kar smejalo, ker je pri 150kkm tak kot nov. Pa sam v oglasu ne bi nikdar napisal, da je odlično ohranjen... Se pač pozna par bušk s parkingov in "odlično usnje" na volanu.

Radirko

Fizikalc
18. avg 2007
6.242
0
36
Zakaj pa ne ? Ce bi ga prodajal, bi dobil 100 EUR zanj, tako bo pa dobil 120 ali celo 240, ko ga mu bo mularija zgonila do konca.