nizka cena za to, da bos najbolj posebn v vasi (si pa ne upam rečit za cel Kranjcena![]()
bolj 20-25 let nazaj bi šlo15 let nazaj bi še nekako šlo, ampak dandanes pa moraš imeti jajca, da se voziš s tem...
so it's not for pussys you see![]()
To je zato, ker je DOM začel vozit american muscle, ne več veilside predelanih mazdMax power / sex spec obdobje.
Vsaj nekaj kreativnosti je bilo. Sedaj povprečni "tunner" si samo zniža avto, menja feltne in gor da nalepko s svojim IG hendlom. Če je res drzen še odstrani značke z avta, zadnjo registrsko nalepi. Pa ledice da za osvetlitev zadnje tablice.
Dom je v veliki večini primerov vozil american muscleTo je zato, ker je DOM začel vozit american muscle, ne več veilside predelanih mazd![]()
Mislim sem leta 2001 ali kdaj je prisel prvi del ven, takrat je blo to moderno, razni wingi in sem pa tjaDom je v veliki večini primerov vozil american muscleJDM imports so bili v igri zgolj 4x in 1x EU import (BMW) od 41ih avtov, ki jih je vozil v vseh delih F&F:
![]()
Dominic Toretto - Wikipedia
en.wikipedia.org
To so bli cajti ja. Pa lokacija B, pa R, pol so pa policaji pršli smo se pa razbežal k ščurki. Pa Domžalčan mi je tud v spominu ostalkak mamo pa kaj s Vsevedom? tip še ima mazdo iberales edition. Fak, to je bila scena. Motoroki je amater še proti temu.
Sem tudi pomislil na njega.kak mamo pa kaj s Vsevedom