mail, sms flirtanje

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Kamelon pa slin slin pa dej no, ne iti z njim domov, sej te bom jaz zapeljal, kao igra se z žogo a vmes oči padajo od glave do pete
smile-1.gif

Da bi ti vedu kako mi je srce zastalo ko sem ji spalil žogo direkt v glavo...sa ene strane sta me grdo gledala asfalter pa un ta drug a sa druge strane so me čakale štenge u prepad pa Gretzkyeva hauba od M6

E da mi je znati od kje jst njo vem
sprasujem se.gif

Ej softi a je kdaj delala v A.... ?

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Citat:
Kamelon pa slin slin pa dej no, ne iti z njim domov, sej te bom jaz zapeljal, kao igra se z žogo a vmes oči padajo od glave do pete
smile-1.gif

Da bi ti vedu kako mi je srce zastalo ko sem ji spalil žogo direkt v glavo...sa ene strane sta me grdo gledala asfalter pa un ta drug a sa druge strane so me čakale štenge u prepad pa Gretzkyeva hauba od M6

sprasujem se.gif

Sem vidu, da si neki prebledel, si mel srečo, da je bil Mekani že mal pod gasom. Boljš bi blo, da si sam skoču na haubo.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
stari ne vem. sam to akr bos ti jedel, bi jaz tudi..sam ne vem kje majo.

bom jutar to doma anredil

V bistvu home made, dostava na služba.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Citat:
smile-1.gif

sprasujem se.gif

a ti organiziram meet

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
Citat:
Citat:
smile-1.gif

sprasujem se.gif

a ti organiziram meet

Dej ne postavlji mu retoričnih vprašanj, so se mu roke začele trest, ko si napisal post. organiziri že.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
pa ajde..prnes to tuno, pa berivko.

grem jaz v spar al pa dol v menzo po viljusko..

mi nerabimo drugo kto boc boc.

Premal zate, boš drugič prej povedal.

Jaz sem lepo rekel, da greva danes na kosilo, sam mekani pravi, da on ne bo fižola jedel ob petkih.

Viljuško mam s sabo, ostani na bobcatu.

Kamele0N

23. jul 2008
42.527
5.696
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:

a ti organiziram meet

Da mi broji čaše piva?
evil.gif

Čaki da pride zima da bodo s5 čajčki pa kavice popularni...takrat Kamele0N navleče smučarski kombinezon in gre v center čakat pod Prešerna
tongue-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
alkotov pa res ne mara..sma ti nimas s tem problema..

sem pa razumel kot zavrnitev.

sam..jaz teb meet z njo, ti meet z uno tvojo rajavolskao...za enga mojga frenda..smotan ko sarma in nic ne zna sam

Kamele0N

23. jul 2008
42.527
5.696
113
Nism nč zavrnu, sam tipam teren
grin1.gif

Una moja črnolaska ( pored ASDF hrošča opažam da si še barvno slep! ) se še mal sestavlja po vezi tko da še mal liči na nitroglicerin...tko da dvomim v uspešnost tvojga smotanga kolega
hysterical-1.gif

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Nism nč zavrnu, sam tipam teren
grin1.gif

Una moja črnolaska ( pored ASDF hrošča opažam da si še barvno slep! ) se še mal sestavlja po vezi tko da še mal liči na nitroglicerin...tko da dvomim v uspešnost tvojga smotanga kolega
hysterical-1.gif

če jaz odobrim, je odobreno. zadnji je tekel hitrej od ferrarija.. pa nisi ti tok anpačen. sam..mlad si..Mejduš

a ni crnolaska?
po vezici je najbolj ulovljiva. ruzica, dve..mal lepih besed..je ta prjatu romanticen do konca..pa je njegova. pa se men je ne bo muka gledat k pride na pijaco

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
Cujta, vidva sta se že vse vun zmenla, kak pa kaj.

Nič softi, bom mogo poslat ji kak SMS, da si ogledama kako stanovanje, sej kupuje nekaj v MB ne? :D :D :D

mx, stanovanje je v lj..je dobr situirana..al kako se napise.
ti tut..tko da super.

si sploh ne predtavljam..stric malkom..otroc bi cepal od smeha