mail, sms flirtanje

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Citat:
Uporabnik tomi pravi:
vse to pa še vedno rupa ?
grin1.gif

loooooool kotam se! Lol

softi porabi mesecno 20e kartic, pa nema nista od toga. Sviranje kurcu.

Jaz bi, pa mam sanso da me stara za kravatl garant nebo grabla, pa nic kira kaj ne sede. Name.

Hebomater.pridem tedensko ali dvotedensko v domaco vas, tu grem lokalno kelnarco fehtat ce boma
kak sladoled meeting naredla, pa se tak totih svojih dedov drzijo... Eh.

Mam starejso sosedo (okol 37), vrhunsko ohranjena, hodi joggat, pa sama zivi. Ma nekega starejsega trajbera, ta jo pride servisirat enkrat do dvakrat tedensko, pa se srecama na hodniku, pozdravim, pomeziknem, pa naredim tak da vidi da jo cekiram, pa nista. Enkrat je kolega hodo eno tako oldtimerko tuct, je reko, da so to fuki za 4 osemnajsletnice.

Samo cakam trenutek, ko se enkrat ob enih zjutraj sred tedna ko grem s kakega piknika nafajhtan domov, srecama na hodniku, ker ji sprve recem da je prava macka, pa da naj pride kaj nepovabljena na kavico.

Zgubit ni kaj, samo trezen to bolj tezko izustim. Je pa se medicinska sestra povrhu, ije, ko se mi gor oblece v sluzbeno opremo, kak bi ji olje zmero. Huh.

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
tezka bo.

Me je nobody ze vabil na pir v soboto pa sem bil na poti na daljni sever, ta vikend naceloma isto, bi pa znal bit cez kaka 2 tedna na brniku, ker grem po enega nasega poslovnega, tako da se komot zapeljem do domzal da spijema kako, bo pa to do 13, 13.45 ma tačdaun.

Sma na vezi.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Citat:
Uporabnik malcomX pravi:
. Enkrat je kolega hodo eno tako oldtimerko tuct, je reko, da so to fuki za 4 osemnajsletnice.

Ma nemoj. Kaj jaz razlagam tu že nekaj mesecev...
priden.gif

kolega od mx-a ne more bit drugega kot nakladač.

tko da..

no..ti bi bil lahko njegov kolega
ti nisi kavsal ze pol leta..pa neki nakladas.

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Stari, ti si kao v resni zvezi, a đabe tebi, če pa ti tvoja jedina očitno da enkrat na mesec, še to ne..

Kako vem..sej pa dnevno seks teme odpiraš, pa vsako babo čekiraš, ki je za pogledat.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
eh kavsi kavsi

men zena ni odrezala tiča in izpila možganov, spraskala oči

dec, k se ne obrne za dobro babo je
[censored]
[censored]

raje sem [censored]

Kasius

Hugo Boss Opanæiæ
15. dec 2007
4.061
0
36
Pri tvoji
Ma lej, tebi ostane samo slin slin po dobrih babah, si prestar in dvomim, da dovolj lep, plus tega jih tvoja življenjska zgodba zagotovo ne zanima, če v živo komuniciraš, tako kot na forumu, kar ne dvomim..

Nije žvaka za seljaka, drž se jedine..

Če bi kakšni kaj rekel..pa bi si mislila..ma kaj ta stari nekaj teži..

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
dislekcsija iz foruma se prenese na jecljanje v govoriu

in to je zenskam vsec. vzbudis usmiljenje. pa vsaka..te posil..ppppppp preden recem, dddddd da je dddddd dobra...mam ze njen jezik v ustih

je pa res..sem star, sarmantno siv..zbiujam obcutek varnosti, umirjenosti

in verjamem, d ato bolj pali kurk hamletovsko vprasanje

a je coban, al sam zgleda k coban v teh opancicih

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
še enkrat
opaziti je dobro. pomen, da ti še vsa čutila delajo
opaziti to akr sem na mailici opazil je..normlano..kdor ni opazil, rabi strokovno pomoč
tudi namen deklice je bil opaziti

pri nas ni v uporabi podalpska diktatura, da ce moski nekaj zine spi na kavcu in je na suhem. ne gre to cez

Maxi25

Fizikalc
4. maj 2009
2.341
0
36
Citat:
Uporabnik Kasius pravi:
Ma lej, tebi ostane samo slin slin po dobrih babah, si prestar in dvomim, da dovolj lep, plus tega jih tvoja življenjska zgodba zagotovo ne zanima, če v živo komuniciraš, tako kot na forumu, kar ne dvomim..

hysterical-1.gif