mail, sms flirtanje

malcomX

Plastic
21. jul 2007
20.111
4
36
40
Z nekega planeta
www.mojabivsa.com
Čuj softi, veš takrat ko smo na žaru vrteli, pa je tam bla ena polek tvoje jedine, sej vem kak je tam pristala, vse jasno
ampak čuj, a ni bla tista tut tak malo starejša, tam 29 po občutku?

Ima FB?
evil.gif

Vprašaj jo če se me spomni, reči da nerabi stanovanje kupit, nebo vezana na kredite, situirani nismo slabo, tak da lakote nebo :9

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.527
5.696
113
Boš moral Davidoffa prosit če ti dovoli da jo dodaš na FB
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik Kamele0N pravi:
Boš moral Davidoffa prosit če ti dovoli da jo dodaš na FB
hysterical-1.gif

Revca je bila prestrašena, ko sem jo prišel iskat, mekani ji je namreč rekel, da pride kolega iz foha pa si je predstavljala medveda, ki z eno dlanjo obrača volan, blenda pa še šipe pere.

Čuvaj mi ono čudo, ko oko svoje in je nisem spustil iz vidnega polja. Kamelon pa slin slin pa dej no, ne iti z njim domov, sej te bom jaz zapeljal, kao igra se z žogo a vmes oči padajo od glave do pete
smile-1.gif

MX pa tudi lisac, kao razalaga zgodbo družbi, vmes pa oko spušča, da vidi kako tisto čudo reagira na njegovo žlubodranje.
grin1.gif

Jao momci, ko vas ne bi znao, skupo bi vas platio.
hysterical-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
To vem, mi je vse razložila, še idealnega tipa mi je opisala. Sam tazga ni oz sem zaseden.

Jaz se ne bi petljal z njo, brat ji je pravi taliban, na koncu bi še končal pod šodrom in prvo klasnim asfaltom sredi nekega zabačenega križišča, financiranega iz kohezijskih skladov EU. Tukaj ni zajebancije, ne moreš biti muško.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik softi pravi:
sam pol k je vidla vso konkurenco si je preimislila

hysterical-1.gif

Konkurenca pa taka, vsi smo gledal uno jadno jagnje k se je tam obračalo pa švicalo ful. Ostali "odrasli" so se pa z otroci zabaval k jih je bilo, ko v malem vrtiču. Vedu sem, da si zaveden, samo da maš pa tok otrok, fijuu, svaka čast ženi. Ti itak nisi romantik.

softi

asfalter
30. avg 2007
33.298
486
83
okolica metropole
deca su nasa sreca..brez otrok ni nic. nikol te ne napizdijo

drgac oa..konkurenc aje jaka

ti, kamelci, stajerc..jaz s ne bi mogel odlocit..

ceprav..zame je stajerc favorit..da mam..kaj ze pride..nek sorodnik..sžmalkoma..d ame vsak vikend nasmeji..priceless

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Maš res, še posebej sem navdušen nad Nerminom, tako mlad pa že zna polovico svete knjige na pamet. Alah akbar.

Jaz nisem konkurenca, jaz sem liga zase. Jaz lahko izbiram samo kaj bom jedel v meku pa še to z omejitvami, ostalo mi žena diktira. Danes sem lahko zamenjal gate. Nogavice najbrž jutri.

Mx te nasmeji, usput ti pa še garažo nafila z vročo robo, ki mora počakati do drugega mesca, potem jo bo pa "kupec" odpeljal na balkan k stricu.
smile-1.gif

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Če pride mx v familijo, se biznis naglo širi še v polaganje temeljev in kamna temeljca.

Čakam, tuna sa roštilja, krompir z blitvo. Sok od skrbno izbranih slovenskih jabolk, ki ni iz zgoscenega soka. Kaj je tebi predpisala?