ločitev ter dodelitev otroka

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik matejkr111 pravi:
Jaz bi šel stran, rad pa bi naredil vse čim bolj mirno in sporazumno - glede otroka, skrbništva - se pravi da bom čimveč z njim, ter seveda s preživnino...

Ti lahko povem iz prve roke kaj se bo zgodilo! Šla bosta narazen in za otroka boš plačeval preživnino cca. 150 - 200€. Uradno boš lahko z otrokom vsak drugi vikend, vse ostalo bo po dogovoru in dobri volji tvoje babe. Če boš kaj težil, ti bo preprečevala telefonske stike z otrokom, blatila te bo, kakšen si itd... Sam se nekajkrat grozil in 2x sem bil zaradi tega na policiji in kasneje na sodišču. Na sodišču te bodo obravnavali kot kriminalca in če nimaš jajc in smisla, da se postaviš zase, si pečenka. Povozili te bodo kot mačka. Na socialni je kup ločenih bab, ki pametujejo drugim o družini in zavedaj se, da bodo vedno potegnile z žensko. Nič lepega te ne čaka!!!

17. dec 2010
1.174
0
36
125
Žalostno je to, da se ded "suče" okrog ženske, ki je noseča, ima otroka ali je poročena ... kar velja tudi za nasprotni spol ...

mosseero

fizik´alc
3. sep 2007
20.203
11.115
113
kod Džej-Zija
Kaj, a da se ženska suče okrog nosečega tipa?
17758-icon_confused.gif

GSMobil

Fizikalc
6. jan 2008
2.522
6
38
Citat:
Uporabnik mumumu pravi:
Citat:
Sam se nekajkrat grozil in 2x sem bil zaradi tega na policiji in kasneje na sodišču

sej si napisal, prej nism vedel?
Groziš ženskam, kakšen džek......ej
Ženske znajo bit pokvarjene, da ti jasno ni. Jaz verjamem, da če je moral grozit, ni za brez veze prišlo do tega. Hitro te pripravi do tega, verjemi. Misliš, da je fotru ki ima svojega otroka zelo rad vseeno, ko ga jebejo v glavo in mu omejujejo stike? Tud men bi se snelo.

mistique

Guru
16. jun 2009
14.197
1.984
113
Emona / Carnium
KSZ
Mislim, da je vsakršno moraliziranje povsem odveč. Predvsem s strani uporabnikov, ki so več kot očitno nezadovoljni z lastnim življenjem in se raje spravijo svetovati drugim.
Spamov pa tudi ne morem vseh sam potalat
evil.gif

ynos

Vremenko
18. jul 2007
24.440
3.826
113
davorinm.wordpress.com
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
pa kaj ti misliš da jo jaz sprašuje ali je poročena oz če ima otroke?
Če je polnoletna ve kaj dela tako kot vem to jaz!

Lej nobenega ne zanima kaj ti delaš. Če imaš kaj pametnega za napisat v temo napiši, če ne pa probaj samo brat. Človek je odprl temo ker je želel nasvete, ti pa si posral temo s svojimi pripombami.

KarEn

Majstr
27. jan 2008
2.274
348
83
V normalnih okoliščinah (beri če je sposobna sama hendlat otroka) nimaš šans na sodišču (žal). Probaj se z njo normalno zment za deljeno skrbništvo. Ostalo je kot sem rekel v normalnih okoliščinah utopija. To da ima drugega nima zveze z njeno sposobnostjo biti mama.
Sicer imaš več pristopov, odvisno je kolk je glupa baba. Če je zamerljiva je dostikrat najboljša varianta na videz "me briga", imej froca, ne dam ti nič denarja, dokler mi tako ne določi sodišče... dostikrat ti ga potem sama tlači naprej ker ugotovi da je to dobro za otroka. To jest če ni tolk glupa. Pa vsakič tretjič plačaš preživnino, pa zamujaš, skratka se jo da "stradat"... vprašaj koga ki to dela ne da bi bil kaznovan.
Drugič: njeni tastari niso tvoji zavezniki. PIKA!!!
Tretjič: glej drugič! Lej, kri ni voda, ko bo zagustilo bosta potegnila z njo, ne varaj se da ne.
Četrtič: glej tretjič. Upam, da sem bil dovolj jasen. Če sta kul ju izkoristi za pogajanja za skupno skrbništvo.
Naslednja alternativa je da jo v šahu držiš z denarjem, to je če ga imaš, ona pa ne. To je tudi sredstvo da prideš do stikov. Če jo boš "podkupil" boš imel dostop do otroka.
Petič: tole probaj najprej - poskušaj se dogovoriti za deljeno skrbništvo. Vse ostalo (to je ko se greš prepucavat čez sodišče) bo neprimerno dražje, živce uničujoče in na koncu nihče ne bo zadovoljen. Jaz bi jo vprašal če ima interes da ima otrok očeta, to je tebe, oz. ali meni da je za otroka dobro da ima dostop do obeh staršev. Če ne, potem je glupa k noč in si v pi**i. Če pravi da ja potem se bosta lahko zmenila za deljeno skrbništvo. O otroku odločata oba, če zaslužiš več se greš malce finančne asimetrije, plačaš večji del vrtca, prijavi ga v dohodnino tisti ki ima več koristi od tega in del koristi zato vrne drugemu ipd.
Æe te kaj več zanima pa me pod privat vprašaj.

jabi

Zelenc'
20. feb 2012
29
0
1
sej t je prav povedal....

Ponavad taki, sam ženskam upajo grozit....
Drgač pa srou pa letu.

Jebiga tvoja sorta je skoz bolj razširjena. Ampak važn da si vsaj doma džek.

KKK

Pripravnik
18. maj 2009
897
0
16
stvar je taka,da sodišča niso naklonjena deljenemu skrbništvu; le če se oba starša strinjata, ali izvedenka ugotovi,da je to najbolje za otroka,bo deljeno skrbništvo.

sicer pa ja,večinoma v ranih otrokovih letih se otroka dodeli materi,pri punčkah skoraj zagotovo.Tudi če je oče primeren.

Sicer pa "izsiljevanje" z denarjem pa preživnino kaže na hudo osebnostno nezrelost. Isto kot onemogočanje stikov s strani matere. Gre za otroka v celi tej stvari,ne pa zamere med staršema. Otrok pa potrebuje oba. Žal pa je realnost daleč od idealnega,se strinjam.

Fadil

pimpL
20. jan 2010
9.175
7.927
113
Citat:
Uporabnik jabi pravi:
sej t je prav povedal....

Ponavad taki, sam ženskam upajo grozit....
Drgač pa srou pa letu.

Jebiga tvoja sorta je skoz bolj razširjena. Ampak važn da si vsaj doma džek.

Če to leti name, povem tudi tebi, da nimaš pojma od pojma. Opažam, da se luzerji skrivaju za več različnimi nicki. kdorkoli ni bil nikoli poročen, ali živel na koruzi, imel otrok, nima v tej temi kaj pametovat in kritizirat. In verjetno je takih večina tukaj...

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
fadil, te popolnoma razumem... se ti sname ko ti kurva pametuje pa te jebe....

drugače pa pazite, kurva zna hitr obtožt dedca da je pedofil, pa si ob stike dokler ne dokažeš nasprotno.

jabi

Zelenc'
20. feb 2012
29
0
1
Luzer si sam, zato te je baba pustila......
Drugače kot z grožnjami pri tebi ne gre babe zadrževat....

sej si Džek.... glavni na vasi.. Škoda, da si v Sloveniji, verjamem da bi ti rodna pasala, k jih mate z verigami prklenene in z rjuhami pokrite...

to je to
grims-1.gif

Nazadnje uredil moderator:

X3m

Pripravnik
3. jan 2012
283
0
16
SLO
Pa 29 postov v parih urah, odkar se je prijavil (in še spal je vmes, verjetno) ... ampak pozna pa vse tuki gor
hysterical-1.gif