ločitev ter dodelitev otroka

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
dva focna okoli kepe da pride k sebi punca...

Lahko pa tut njeno cifro na PM pa bomo zrihtali težavico
evil.gif

matejkr111

Zelenc'
20. feb 2012
8
0
1
Če bi jo kdaj focnu pol otroka zihr nebi več vidu...

Drugače pa hvala za predloge, komentarje,,,poročam kako bo šlo naprej.

Pepe

Guru
20. sep 2007
13.581
5.162
113
Citat:
Uporabnik alkoholik pravi:
pepe, s kurvo se ne da nič zmenit. če je pa normalna se da pa vse dogovorit, tudi o stikih preživninah itd... pač tak je ta življenje...
je pa tako da večina kurv se potem maščuje preko otroka ko izgubijo vir financiranja...
jebat ga
kurva ostane kurva
Kaj le tisti razmišlja, ki se kurvo speča
confused-1.gif
S katero glavo je razmišljal?
Edit: nisem mislil na avtorja teme, da ne bo kake zamere. Temveč tako na splošno.

Nazadnje urejeno:

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:
Uporabnik matejkr111 pravi:

S tem se ne igrat. Ko dobiš policijo za vrat si ga najebal.

Bedast prblem v čveku je dobil pač bedast odgovor. Tako se sprašuje kje drugje in ne v čveku!

Sicer pa se lahko oglasi tudi v temi gole slovenke in pa tut še vedno čakam na številko na pm
evil.gif

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
pepe, s kurvo se ne da nič zmenit. če je pa normalna se da pa vse dogovorit, tudi o stikih preživninah itd... pač tak je ta življenje...
je pa tako da večina kurv se potem maščuje preko otroka ko izgubijo vir financiranja...
jebat ga
kurva ostane kurva
confused-1.gif
Edit: nisem mislil na avtorja teme, da ne bo kake zamere. Temveč tako na splošno.

tisti ki se speča s kurvo bo pač lep čas lepo pumpal ko se ga bo pa naveličala si pa bo našla drugega ta stvar je čisto preprosta.
cheer.gif

mistique

Guru
16. jun 2009
14.197
1.984
113
Emona / Carnium
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik Pepe pravi:
Citat:
jebat ga
kurva ostane kurva
confused-1.gif

tisti ki se speča s kurvo bo pač lep čas lepo pumpal ko se ga bo pa naveličala si pa bo našla drugega ta stvar je čisto preprosta.
cheer.gif

Boljši naslov teme bi bil: komu dodeliti kurvo
evil.gif
Tudi prej bi bila zadeva zaključena...

matejkr111

Zelenc'
20. feb 2012
8
0
1
V bistvu je bilo tako da iz začetka je blo vse fino, potem pa počasi na slabše... iz leta v leto.. najprej sem se moral losat vseh kolegic, pol kasnej kolege, pa potem je blo treba met vse pod kontrolo, kje sm ka delam in tko naprej... počasi se je vseskup slabšalo... in smo končali kjer smo... jst pa seveda vztrajen človek kot sem, sem prišel sedaj kamor sem...

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
3
38
Potrebno bo dokazat, da je manj primerna za vzgajat otroka, kot ti.Kak boš to izvedo, pa sam najbolj veš.

Davidoff

Bumbar
22. jul 2007
10.027
1.477
113
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

Bedast prblem v čveku je dobil pač bedast odgovor. Tako se sprašuje kje drugje in ne v čveku!

Sicer pa se lahko oglasi tudi v temi gole slovenke in pa tut še vedno čakam na številko na pm
evil.gif

Komot se lahko vpraša tudi v čveku, ker za razliko od tebe, lahko nekdo poda tudi koristen odgovor, brez, da bi se kurčil kako lahko nekomu "poservisira" ženo.

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
V bistvu je bilo tako da iz začetka je blo vse fino, potem pa počasi na slabše... iz leta v leto.. najprej sem se moral losat vseh kolegic, pol kasnej kolege, pa potem je blo treba met vse pod kontrolo, kje sm ka delam in tko naprej... počasi se je vseskup slabšalo... in smo končali kjer smo... jst pa seveda vztrajen človek kot sem, sem prišel sedaj kamor sem...

Tak mimogrede. Pa lahko ima moški sploh kolegico?
smile-1.gif

Preveč časa je imela a ne, pa še kakšne hobije, ki se pojavljajo v zadnjem času, da zadovoljijo nezadovoljne gospodinje, ki po obiskovanju hobijev pridobijo vso znanje na tem svetu in ga znajo tudi rešiti.

alkoholik

RudolF
23. jul 2007
16.673
3.190
113
v lokalni ostariji
pepe: na žalost tapravim kurvam ne piše na čelu da so kurve, to izveš na žalost šele ko je prepozno..

matejkr111: ti lepo pojdi na CSD povej kaj in kako je na stvari, vloži tožbo za preživnino in ureditev stikov, kurvo pa postavi pred dejstvo da je to to...

vaginko

Fizikalc
2. sep 2007
10.870
36
48
Citat:
Uporabnik Davidoff pravi:
Citat:
Uporabnik vaginko pravi:
Citat:
Uporabnik patriot pravi:
Citat:

evil.gif

Komot se lahko vpraša tudi v čveku, ker za razliko od tebe, lahko nekdo poda tudi koristen odgovor, brez, da bi se kurčil kako lahko nekomu "poservisira" ženo.

In seveda je dobil en kup uporabnih odgovorov!
bonk.gif

mr_

Guru
20. sep 2007
9.432
2.784
113
A imas razcisceno sam pri sebi, kaj bi rad? Porihtal zadeve med vama, sel stran? Konec koncev je bolje, da ima otrok locena, zadovoljna starsa, kot pa ravs v hisi.

matejkr111

Zelenc'
20. feb 2012
8
0
1
Jaz bi šel stran, rad pa bi naredil vse čim bolj mirno in sporazumno - glede otroka, skrbništva - se pravi da bom čimveč z njim, ter seveda s preživnino...