Seveda ga lahko dobis, ampak je ponudba precej manjsa v primerjavi z dizli ali phev. Jaz sicer ne bi imel zadrzkov pred blagimi hibridi, vsaj po zupanovem mnenju kaksnih resnih tezav ni bilo in mi jih ni odsvetoval. Pa se delez bencinarjev se je pri novejsih letnikih povecal. Sploh v zadnjem letu, ko si dizla lahko dobil le se iz stare zaloge.Avč. A T (non-hibrid) pa ni v rabljeni V60ki za dobit?
Jaz sem takrat plačal za enak servis za 3 leta starega passata 2,0 dizl na porscheju 230€. Talo da, je bilo drago.
Ja, bilo je nekoč, bi temu rekli. Sem preveril, ni pa bilo predlani ampak pred 3 leti. Kakorkoli, istega leta je za isti obseg materiala, manjši avto, oče dobil skoraj 1 krat večji račun ker "veste, Volvo je premium vozilo"![]()
Isti motor, škoda kamiq... olje, zračni in kabinski filter po porscheju 305€, drugi pooblaščenec na ptuju, kaass avto, je zaračunal 185€... cca pol leta nazaj. Sem primerjal predračune, porsche je imel edino, kar je bilo več, menjavo plastičnih zatičev za plastično zaščito motorja spodaj.Lani decembra. VW polo 1.0 tsi l 2020 42kkm, 4 servis. Menjano olje in oljni filter, kabinski filter, zavorna tekočina (ki se po knjižici menja na 2 leti) in 3 svečke. 496 eur na pooblaščencu Radanovič Brežice. Adijo pamet. Normalen servis filter olje, kabinski filter okoli 300. Pa bi znal biti porsche še dražji. Še enkrat. Adijo pamet
Zate še ok, ampak si pa nisem mislil, da je AvtoFun taki klošar.![]()