Laganje. Ko ti otrok rece mami mi je rekla, in to ni resnica, povem svoje in podam argumente. Argumenti so navadno v stilu kaj si videl, slisal.
Mami je rekla, da si nam vzel obleke in ne vracas. Ok, katere pa? Ja une in une. A se spomnite, da smo jih zadnjic spakirali. Ja se, samo mami je rekla. Pejmo v omaro pogledat. A jih kje vidite. Ne. Ok.
Mami je rekla, to in ono. In spet podobno.
Mami se noce pogovarjat zakaj sta sla narazen. Nas pa zannima. In se pogovarjamo.
Kako je slo to cez leta? Mami je nas tusira z ledeno vodo, da s eumirimo. Nocemo, jokamo, ampak ona nas tusira, da potem od mraza ne mislimo na bedarije. Prijavim na csd, oni na policijo, jedina rece ni res. otroci pridejo in recejo mami nas je tusirala z mrzlo vodo, sedaj pa se nam laze, da ni res. ampak jaz vem, da je res. k sem videla k je tusirala Jureta, pa vaem da je mene. Besede 4 leta stare punce.
In kle ne lazem oz ne navijam, da mami ni. Pac se bodo zmenili.
In takih izkusenj..mami je to, pa vem da ni res imajo otroci morje na zalogi. Inkle ne bom lagal in olepseval mamo.
Misticni
Leta sem se trudil osvojit zgodbo. Sem sel cez vse faze. Danes vem kaj se dogaja, ne razumem zakaj in kaj je tisto kar jo bo pomirilo oz menim, da tega ni, ker je problem glava oz mascevanje brez meja.
Sneci
3 plus 1. Pa vsakega bi imel se stokrat. Ni ga lepsega kot otroski objem.
Dem
Ne boris se za resnico. Govoris resnico in kaj bo, bo. Ker jedina govori, pa menja zgodbe, otroci pa dojemajo. Sami lovijo odstopanja.