Lj : Dober kebab?

Bitch_inside

PEPCA 2007
18. jul 2007
3.608
1
36
Ljubljana
Kebab sem jedla enkrat v življnju in sicer na Miklošičevi pa moram rečt,da je to prav ena ornk ogabna zadeva. Zelenjava pa to je sicer super, ampak tisto "meso" pa kruh .... fuj, še cel dan sem vohala tisto ogabno meso. V glavnem tega ne jem več, razen ko bom šla kaj v Turčijo. Tista zadeva zna bit pa res okusna.

Druga se pa strinjam s Tamaro. Po žuranju je najboljš Mimi na Kongresnem trgu. Lastnici se ful narežiš pa še dobr je za jest
smile-1.gif

LP

kozarec

ALTERKA 08
29. jul 2007
4.802
0
36
na šihtu
Mah, ti 3% so samo oni, ki so uradno registrirani.
grin1.gif

Drugače pa - turška restavracija pri karlovškem mostu? Kako se pa imenuje?
smile-1.gif

grube386

Geek pohotnež
20. jul 2007
2.174
0
36
40
Za vogalom
Meni sta najboljša kebaba ali na železniški (samo če je Ahmed) in Aga. To je to.

Slišim pa veliko pohval na temo kamniškega, samo ga še nisem uspel probati.

PiLLLe

stranger
18. dec 2007
2.068
0
36
Ljubljana/Novo Mesto
Euro balkan ti je prvi kebab na miklosicevi ulici. Na kriziscu je konkurenca, 100m nizje po miklosicki ti je pa eurobalkan, ki je bil vcasih dober a je zdaj zanic, naj pa povem tudi to da po tem kebabu smrdi iz gobca se nasledn dan.

Najboljsa kebaba sta AliBaba na glavni zelezniski postaji in nevem kako je ze ime tistemu v Trubarjevem kvartu, ta je tam ze nevem koliko let in je dober, res pa da tam nisem jedel ze cca 1leto upam da se niso pokvarili
smile-1.gif

My vote goes to AliBaba
smile-1.gif

coolpower

Fizikalc
17. sep 2007
4.218
0
36
Aja, kaj pa naredijo zvečer z neporabljenim mesom na kolutu? Ni lepšega kot zmrznjeno meso iz tovarne peči 18 ur da se fino stali, nato ga zadegati v hladilnik čez noč in zjutraj spet peči naprej. Ponovi napisano nekajkrat zapored.
Tako ali tako meso v kebabu ni ravno vrhunsko, gre bolj ali manj za ostanke. Potem pa še takšna fina kombinacija pečenja, hlajenja in pečenja.