Lj : Dober kebab?

klekej

Majstr
26. jul 2007
5.473
357
83
34
Jest ga tud ne maram preveč, jem samo če ni druzga okol.
 
Nazadnje urejeno:

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Siška - stara okrepčevalnica Jagoda, blizu Obrtne zbornice

U ja, ta tudi
cheer.gif
 

Ralliart

Fizikalc
26. sep 2007
4.764
3
38
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ksz

kak je lahk kebab dober?

to je ja najvecji bljak

Po čem to sklepaš?

V bistvu je kebab zelenjava z jogurtom v suhem kruhu in nekaj skorje najslabsega mesa za 3.5eur,kar je kr velik,ce se le da raje horsa.
Bil tretjic v zivljenju ponovno na jufkotu(krpa nekega suheha testa,zelenjava,preliv in skorje mesa,vseskupaj pa mrzlo),pa samo gledam kolk folka to konzumira,mislim da se je burek in kebab enostavno zakoreninil ker drugega siptarji ne ponujajo,nasi pa nimajo idej da bi konkurirali.
No pa seveda brazilci pac iscejo hitrohrano ki je karseda blizu njihovi kulturi,ker na bureku in kebabih je ponavadi 5 slovencev/studentov/tujcev,ostalih 15 pa brazilcev.
 

Notranjc

Marco Polo
6. sep 2007
11.976
12
38
To glede mesa se 100% strinjam...,zadnjič nisem pojedel celega ko je bil še topel, pa sem čez par ur še ta drugo polovico pojedel... in sem si malo podrobneje ogledal zadevo
smile-1.gif
, meso ima isto strukturo in vonj (ko je mrzel) kot doručak od Gavriloviča.

Te mesne bule so narejene iz najslabših ostankov, ki jih skupaj drži želatina. Podjetje Birtat GmbH, je pač muslimaska verzija McDonaldsa.

Bi pa enkrat probal pravi Turški kebab, kjer na palico nataknejo zrezke, enega na drugega, 1. klaso mesa, vendar ne verjamem, da to v Evropi sploh obstaja...
 

s22b

Fizikalc
1. sep 2007
3.199
1
36
40
Jaz zaenkrat še nisem naletel na slab kebab. Pri meni je bilo vedno sveže narezan.


@notranjc

Sem že videl na televiziji kako se dela pravi kebab in če me spomin ne vara, rabiš govedino in jagnjetino. Obe vrsti mesa sta narezane na zrezke in potem so dani v marinado Potem pa samo na palico našpikaš zrezke, najprej G, J in tako naprej dokler ne zmanjka.

Zgledalo je zelo slastno.
 

Tamara

mX's girl
23. jul 2007
3.718
0
36
43
vedno korak pred tabo
Vem, da ni kebab, ampak na Kongrescu dela Mimi enkratne hamburgerje (z mesnim sirom je najboljši). Nisem ga še probala trezna tako, da če ima kdo kake druge info, naj le pove
grin1.gif
 

kavboj

Fizikalc
30. avg 2007
2.219
0
36
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
To glede mesa se 100% strinjam...,zadnjič nisem pojedel celega ko je bil še topel, pa sem čez par ur še ta drugo polovico pojedel... in sem si malo podrobneje ogledal zadevo
smile-1.gif
, meso ima isto strukturo in vonj (ko je mrzel) kot doručak od Gavriloviča.

Te mesne bule so narejene iz najslabših ostankov, ki jih skupaj drži želatina. Podjetje Birtat GmbH, je pač muslimaska verzija McDonaldsa.

Bi pa enkrat probal pravi Turški kebab, kjer na palico nataknejo zrezke, enega na drugega, 1. klaso mesa, vendar ne verjamem, da to v Evropi sploh obstaja...

Priporočam tudi, da jeste kebab tam kjer gre dobro v promet, ker tam kjer ne gre preveč, meso tudi večkrat zamrznejo in segrevajo, če ne porabjo celga, ko ga prvič odmrznejo.
 

Mitzy

Fizikalc
19. jul 2007
1.079
0
36
Far from here
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:

Bi pa enkrat probal pravi Turški kebab, kjer na palico nataknejo zrezke, enega na drugega, 1. klaso mesa, vendar ne verjamem, da to v Evropi sploh obstaja...

Obstaja - polovica Turčije je v evropi
smile-1.gif


Drugače pa so turški kebabi in "evropski" kebabi kot dan in noč... turški neprimerno okusnejši.
 

han

Pripravnik
15. okt 2007
126
0
16
laibach
jest sm bil v turški restavraciji v lj, tam pri karlovškem mostu, tko da zaenkrat je tam najboljši kebab trenutno...lepo na krožniku skupi z zelenjavo in kockami kruha....je pa dražji...majo pa okoli 20 različnih vrst kebabov