Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Siška - stara okrepčevalnica Jagoda, blizu Obrtne zbornice
Citat:
Uporabnik s22b pravi:
Citat:
Uporabnik Evrokrat pravi:
ksz
kak je lahk kebab dober?
to je ja najvecji bljak
Po čem to sklepaš?
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
To glede mesa se 100% strinjam...,zadnjič nisem pojedel celega ko je bil še topel, pa sem čez par ur še ta drugo polovico pojedel... in sem si malo podrobneje ogledal zadevo, meso ima isto strukturo in vonj (ko je mrzel) kot doručak od Gavriloviča.
Te mesne bule so narejene iz najslabših ostankov, ki jih skupaj drži želatina. Podjetje Birtat GmbH, je pač muslimaska verzija McDonaldsa.
Bi pa enkrat probal pravi Turški kebab, kjer na palico nataknejo zrezke, enega na drugega, 1. klaso mesa, vendar ne verjamem, da to v Evropi sploh obstaja...
Citat:
Uporabnik zetko pravi:
Citat:
Uporabnik Narodnjak pravi:
Citat:
Uporabnik Pongo pravi:
Kje v Ljubljani iti na dober kebab( če je to sploh možno)?
Jagoda v Šiški.
Citat:
Uporabnik Notranjc pravi:
Bi pa enkrat probal pravi Turški kebab, kjer na palico nataknejo zrezke, enega na drugega, 1. klaso mesa, vendar ne verjamem, da to v Evropi sploh obstaja...
Citat:
Uporabnik Tamara pravi:
Citat:
Uporabnik Rikolus pravi:
Siška - stara okrepčevalnica Jagoda, blizu Obrtne zbornice
U ja, ta tudi