Sine je pa tudi baje uspel v tujini,pa se culo vraca domov.... Zakaj taka nadutost Mariborcanov ne bom razumel....
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
....en klub ena cast....v zmagi al porazu,soncu ali mrazu tvoja vojska tu stoji....glasno strastno,mocno ponosno na tribuni juzni.....
Citat:
Uporabnik ThaShizznitt pravi:
Sine je pa tudi baje uspel v tujini,pa se culo vraca domov.... Zakaj taka nadutost Mariborcanov ne bom razumel....
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Halo....mi smo izpadli v 85 min povratne tekme tretjega (odlicilnega) predkola....ko je njihov golman cudezno resil zogo na crti....vi zabari pa ste po 15 min prve tekme ze rekli evropi adijo....
Se bo minilo da bo BEZIGRAD 05 dosegel rezultate NK MARIBOR....en klub ena cast....v zmagi al porazu,soncu ali mrazu tvoja vojska tu stoji....glasno strastno,mocno ponosno na tribuni juzni.....
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Itak smo nekulturni,bahati,zabiti,zapit,nadrogirani....itd....ampak se vedno PONOSNI!!!!
Btw vprasaj tvojo zeno kolk mamo dolgega....
Citat:
Uporabnik Snecer pravi:
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
Halo....mi smo izpadli v 85 min povratne tekme tretjega (odlicilnega) predkola....ko je njihov golman cudezno resil zogo na crti....vi zabari pa ste po 15 min prve tekme ze rekli evropi adijo....
Se bo minilo da bo BEZIGRAD 05 dosegel rezultate NK MARIBOR....en klub ena cast....v zmagi al porazu,soncu ali mrazu tvoja vojska tu stoji....glasno strastno,mocno ponosno na tribuni juzni.....
Citat:
Uporabnik Jado pravi:
Tile neuspehi so samo kaplja čez rob, koeficient papa. Med tem pa Dinamo vsako leto nabira.
mdragan, si me pa nasmejal s tem!!!Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Citat:
Uporabnik mdragan pravi:
....en klub ena cast....v zmagi al porazu,soncu ali mrazu tvoja vojska tu stoji....glasno strastno,mocno ponosno na tribuni juzni.....
To sem moral pa prou citirati, da ne bo odšlo v pozabo. Kako najbolj smešno. Ni čudno, da pravijo, da je nogomet za ljudi z nižjim iqjem, če take stresate ven.