Liga prvakov 2011/2012

tgrzan

Majstr
21. feb 2009
3.797
273
83
Največja slovenska vas
Pismo, tip od Apoela je na glavo padu... Že v naletu je ostal brez zoba (ali dveh), potem si je še sam izruval enega (ali dva) ven... To je, ko nogometno neznanje zamenja borbenost in želja pomagati klubu!

Zanima me (če kdo ve, mi smo imeli v lokalu tv na mute) zakaj je bila minuta molka in črne trakovi na rokah igralcev RM? Kdo je umru?

natko45

Fizikalc
1. nov 2010
1.017
3
38
Sam da makaronarji niso šli naprej, ker oni so pa propaganda anti fusbala, v dveh tekmah skupaj niso naredili nič pametnega in sorry takšna ekipa nima kaj iskat v polfinalu. Zanimivi polfinalni pari, še posebej ta med relaom in bayernom. težka bo, bo pa zagotovo v finalu zopet Barca, kar je ok.

rocky9

Fizikalc
3. feb 2009
2.837
9
38
Citat:
Uporabnik natko45 pravi:
Sam da makaronarji niso šli naprej, ker oni so pa propaganda anti fusbala , v dveh tekmah skupaj niso naredili nič pametnega in sorry takšna ekipa nima kaj iskat v polfinalu. Zanimivi polfinalni pari, še posebej ta med relaom in bayernom. težka bo, bo pa zagotovo v finalu zopet Barca, kar je ok.

Aja, zato pa so ITA 4-kratni SP in so pred njimi le Brazilci, ki pa od leta 2002 niso naredili nič. Čisto verjetno, da bodo ITA po SP v BRA čez dve leti izenačeni na vrhu z Brazilci po št. osvojenih naslovov SP. ITA liga se počasi vrača po tisti aferi izpred par let nazaj. Juve in Milan počasi pomladujeta ekipo in verjamem, da bosta harala v naslednjih sezonah.

Viper_XxL

Guru
20. avg 2007
9.569
1.091
113
Titograd
Angleži bodo že našli kak izgovor za neuspeh, vedno so ga
smile-1.gif

rawr

PDA maher
19. jan 2012
6.188
1
38
Chelsea
cheer.gif

Keri komad je špilal po koncu tekme, ko se čelsi feni noreli, neke trobente so ble poleg?!? Pa komad sem že dostikrat slišal, pa ne vem, kdo je izvajalec.

Thrivial

Majstr
19. avg 2007
3.746
255
83
Obrez - ponovno nepozabno komentatorsko doživetje. Pod mojim televizorjem se je prav nekaj solzic nabralo od vse krivice, ki se je zgodila Barci...
frown-1.gif

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Thrivial pravi:
Obrez - ponovno nepozabno komentatorsko doživetje. Pod mojim televizorjem se je prav nekaj solzic nabralo od vse krivice, ki se je zgodila Barci...
frown-1.gif

Zadnja akcija
hysterical-1.gif

Koliko sreče so po obrezovem imeli pri Chelseaju. Potem pa situacijo pogledaš z distance, pa vidiš, da so sicer imeli pri chelseaju ogromno sreče, ampak enako pri barci. Snede žogo z noge messiju in valjda direkt na nogu drugemu od barce, od štange pa direkt na nogo bušketu. PA SAMI PLAVI V KAZENSKEM.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Bogi si ti po duši kila...bogi.
priden.gif

Puši Real v torek, killa nestrpno čaka na tekmo Barce in upa da faila, ker to bi odtehtalo vse, kar se je zgodilo v Minhnu, tam so bli itak sodniki krivi.
hysterical-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Si gledal tekmo?
confused-1.gif

Obupno je blo za gledat, pa ne zarad rezultata in tole včeraj res verjamem, da je blo težko gledat vsem, še kakemu Chelsea fanu. Sicer pa sem 90%, da bo finale še vedno Barca: Real.

Barca rabi doma sam en gol, pa mora potem Chelsea že nekaj nardit.

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Bogi si ti po duši kila...bogi.
priden.gif

Puši Real v torek, killa nestrpno čaka na tekmo Barce in upa da faila, ker to bi odtehtalo vse, kar se je zgodilo v Minhnu, tam so bli itak sodniki krivi.
hysterical-1.gif

V bistvu mi je bilo v torek skoraj vseeno kdo zmaga, ker sta to kluba za katera navijam v njunih prvenstvih. Malo bolj si želim zmago Reala, samo glede na to, da je finale v Münchnu, mi nebo težko tud Bayerna gledat tam. Ch€l$ky je pa itak moj favorit v angliji, tako da če bi bil namesto barce v polfinalu kdo drug, bi mi bilo že skoraj popolnoma vseeno kdo zmaga.
cheer.gif

p.s. za več klubov kot navijaš, večjo možnost maš da tvoji zmagajo
aplauz.gif