Liga prvakov 2011/2012

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
je bla kr fliper varianta včeraj ja
smile-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
nimata bit za kaj, real je itak bil že naprej, dobro pač so ajaxu razveljavili 2 regularna gola ... proti realu to ni nič novega in čudnega, purgeri so pa itak kanonfuter
grin1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Boli boli?

Zdaj boš lahko po temi o primeri sral naprej, sploh za vikend če barca puši.
cheer.gif

stupid-1.gif

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Sej nisem, sej sam podjebavam kot tedva, ko prismrdita v temo, ko igra Barca oz. teče tema o španski ligi, katere sploh ne spremljata.
stupid-1.gif

Sicer pa vem da jo, ker morata kaj dobrega fucbala videt.
evil.gif

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sej nisem, sej sam podjebavam kot tedva, ko prismrdita v temo, ko igra Barca oz. teče tema o španski ligi, katere sploh ne spremljata.
stupid-1.gif

rolleyes-1.gif
Res?

Citat:
Uporabnik Malecky pravi:
Sicer pa vem da jo, ker morata kaj dobrega fucbala videt.
evil.gif

Smo že definirali kaj je komu všeč in španska liga ni my cup of tea.

Barca mi je bila všeč samo za časa Figo, Kluivert, Luis Enrique in Rivaldo, Real pa zadnji mandat del Bosquea. Sem pa bil vedno za Betis (Joaquin, Denilson era).

Sem nazadnje pogledal en el-clasico, se ne spomnim katerega. Enega izmed treh, ki so bili enkrat na kupu. To je zadnja tekma. Tako za info, da ne boš pisal neumnosti. Kasneje sem ujel enkrat 10min Reala nekje.

Če igra Barca se tudi ustavil nebi na kanalu.

Verjamem da to težko razumeš, meni so tudi nerazumljivi tisti, ki spremljajo npr. ITA ligo. Obe ligi kot ligi sta podn. V Španiji igrata dve ekipi v Italiji pa nobena. Zdej pa glej ta pofl.

V angleški vsaj razni Fulhami šolajo Liverpool, CrystalPalacei ManUtd in Hull City Chelsea.
hysterical-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Angleška liga je dobra in izenačena. 2 pokala + težka liga = pogostnost tekem. Normalno da Barca in Real dobro igrata v LP, če pa doma nimata konkurence.....
Italijanska se je letos ful popravla.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Zakaj mam pa jaz že tako titulo?

Ker se mi zdi izredno bebasto klube primerjat v letu 2011 po zgodovini iz leta 1885 ipd. in to sem pač direkt napisu. Poglejta kok postov imata z Viperjem v temi o primeri, ki vaju prav nič ne zanima, še tekma vseh tekem ne, samo da bi MODERATORJA, mene "drkala", podn od podna...
bonk.gif

Kar se pa lig tiče sem se pa itak zmer strinju. Gledam več tekem angleške lige kot španske, samo nimam nekeka izrazitega favorite kluba isto kot trenutno v F1 in tekme zame nimajo nobenega "naboja". Držim pesti za Chelsea, Arsenal, Man. City ipd. in zato gledam velik tekem, ker je vsaj 10% el classica, skoraj vsak vikend.

Tekme barce gledam pa tudi če igrajo prot poden klubu, ker mi je igra pač top in gledat Messija je nekaj posebnega in tiste trenutke ko trosi svoj magic dust, se splača vmes gledat par ur sranja. Pa tudi barca lahko zajebe, zato je treba gledat tud drugače nezanimivo tekmo Barca Vs. Levante npr.
tongue-1.gif

Lestvica lig pa se ne da sestavit. Fakt je da sta top2 kluba trenutno na svetu v španski ligi in ker so ostali toliko slabši, pomeni, da je najtežje postati prvak v španski ligi in je tako NAJTEŽJA (za postat prvak).

Najbolj ZANIMIVA, napeta ipd. je angleška liga, ker kot že napisano ni dobljenih tekem in vsak vikend je skoraj en mini classico, ker je jasno, da bo vsak raje gledal Manu-Lpool kot pa Barcelona - Racing.

Nemška me ne gane kaj prida, spremljam rezultate, Jurgen Klopp mi je care, tk da mi je Dortmund kul, pa Bayerna nisem nikol prebavljal tk da bi je všeč če puši k****.

Italjansko pa spremljam sam zarad slovencu in sarme + udinese, ostalo mi je pa taka muka za gledat da je....ma ni šans.

Malecky

Majstr
10. sep 2007
11.435
409
83
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Angleška liga je dobra in izenačena. 2 pokala + težka liga = pogostnost tekem. Normalno da Barca in Real dobro igrata v LP, če pa doma nimata konkurence.....
Italijanska se je letos ful popravla.

Kar je seveda bullshit, pač normalno zate. Malce poglej kolikšen izkupiček imata Barca in Real in kakšne postave morata poslat na teren tudi za najbolj banalne tekme.

Nasprotnikom se vsaj 5 tekem na leto pač "userje", da odigrajo fantastično, npr. getafe dal barci gol iz edine šanse, gol mesija neupravičeno razveljavili ipd. To se pač zgodi na vsake tolko in zato mora v ogenj mou in pep poslat najboljše kar ma trenutno, ker je udarec tako velik če remiziraš ali pušiš.

V ang. ligi bi barca in real lahko veliko več menjala, saj si bi lahko privoščila rizik proti slabšim nasprotnikom, ker bi neposredne tekmece lahko premagovala kar serijsko.
tongue-1.gif

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kaj pa tota: izjava dinama po tekmi

Nismo prodali, res smo tak slabi!
hysterical-1.gif

miha_zd

Pripravnik
7. jan 2010
535
0
16
Maribor
Lepo te prosim, MU je pa najbolj posran klub na svtu, če ne zmagajo 1:0 z golom Hernandeza, se pa igra podaljšek dokler se ne da gola, če seveda že prej ne zmagate ker sodniki sodijo za vas (Phil Dowd & co.)

Če bi razveljavil nekatere nepravične sodniške odločitve, bi bil vrstni red malo drugačen.

LP

Seveda. Sploh letos je izredna "pomoč" sodnikov. Dobimo gole iz ofsajdov, prekrškov, ki jih ni bilo ali pa kdo leži na tleh in se drži za glavo (kar je takojšnja zaustavitev igre), na drugi strani pa piskajo vse možno samo da nam ustavijo napade - če se že sodnik ne nastavi kar pred strel.

Sej razumem, da je pač hated klub, ampak ne nabijaj preveč. Vrstni red bi bil lahko kvečemu še bolj v našo korist letos, ko so nas ogoljufali že 10x. Jaz se pač nje pritožujem, ker vem da je bilo v preteklih letih pač kontra oz. je to človeški faktor kjer so napake.

Tudi Porto nebi bil 2004 prvak, če nebi bilo sodnikov, posledično nebi bilo Mourinha, nebi bilo takšnega Chelsea, Inter nebi bil prvak, Real bi.....Enako Barcelona in lani rdeč Van Persie, ogoljufan Chelsea 2 leti nazaj, ipd. ipd....

Ne mi o sodnikih. Samo da se v CL to bolj pozna kot v ligi, ki ima 38 tekem.