Nalozi na trak in se postavi pred svoj vozicek. Je vsaj za dolzino vozicka za tabo.
Sicer pa sem raje v hoferju/lidlu kot pa v spar/tus/Mercator.
Sicer pa sem raje v hoferju/lidlu kot pa v spar/tus/Mercator.
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
IN po tvojem je za to kriva trgovska veriga? A mislite da boste edini na blagajni, trgovka vam bo pa še kapučin skuhala?
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
IN po tvojem je za to kriva trgovska veriga? A mislite da boste edini na blagajni, trgovka vam bo pa še kapučin skuhala?
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Sedaj so itak začeli še s tistimi nalepkami morit kot v ostalih trgovinah.
Citat:
Uporabnik Hanzi pravi:
V h/l so vsaj nekoliko daljši trakovi, tako da lahko vsaj v miru zlozis na trak.
Leclerc (kjer delam "mesecni" nakup) ima kratke trakove, da včasih se nit ne zlozis vsega gor, ko ti je dolocene izdelke ze poskenirala. Zato sedaj pogosto prakticiram njihov drive, pa se otroc se mi "po tleh ne mecejo"
Vonj po peki večini ljudi diši; pasja in mačja hrana je v L/H vsa pakirana in ne oddaja kakega posebnega vonja.Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Ne vem pa kaj bi bil vzrok slabega vonja, morda pekarna, morda oddelek s pasjo/mačjo hrano......skratka pri nas iz Lidla ne prideš ne da bi smrdel.
Citat:
Uporabnik Numy pravi:
Jap lidl takoj doda še kako blagajno, če je gužva, v hofru se jim jebe. Vedno čakaš. Samo zaradi tega me tam ne vidijo.
Jaz dobim vse kar rabim v lidlu, v spar grem samo kupon -25% porabit za kako šteko pijače, v mercator pa po kak čips, ker v lidl/sparu ni nobenega užitnega.
Citat:
Uporabnik Jest pravi:
Citat:
Uporabnik LeQuack pravi:
Sedaj so itak začeli še s tistimi nalepkami morit kot v ostalih trgovinah.
Sedaj je ze nekaj casa, odkar so nehali z nalepkami morit
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz res ne vem kaj je taka fama o teh vrstah v trgovskih centrih. Pa madona, saj 4-5 minut ni večnost. Nikoli pa se tam ne stoji več kot 5 minut. Bodite malo bolj strpni in vam bo lažje v življenju. Manj stresa, manj slabe volje. Jaz se vedno postavim v vrsto kjer je prodajalka najbolj simpatična, pa v tistem času malo očke na njo vržem, počakam, plačam in z nasmeškom odidem. Verjemite, lažje bo za vas in za prodajalke.
Na koncu pa se vprašajte kolko brezveznega časa (skupaj z mano) porabite na Alterju. A tega časa pa ni škoda?
Citat:
Uporabnik zaseka pravi:
Citat:
Uporabnik MrDaco pravi:
Jaz res ne vem kaj je taka fama o teh vrstah v trgovskih centrih. Pa madona, saj 4-5 minut ni večnost. Nikoli pa se tam ne stoji več kot 5 minut. Bodite malo bolj strpni in vam bo lažje v življenju. Manj stresa, manj slabe volje. Jaz se vedno postavim v vrsto kjer je prodajalka najbolj simpatična, pa v tistem času malo očke na njo vržem, počakam, plačam in z nasmeškom odidem. Verjemite, lažje bo za vas in za prodajalke.
Na koncu pa se vprašajte kolko brezveznega časa (skupaj z mano) porabite na Alterju. A tega časa pa ni škoda?
Bravo za tale post. Sicer so res tečni s pika karticami in podobnimi neumnostmi ampak ne bo konec sveta, če se človek malo umiri in zadiha ter pozabi na gužvo. A mora res vse danes teči s svetlobno hitrostjo. Se pa pogovarjajte s sotrpini. Vam bo lažje živet.
Citat:
Uporabnik jekleni pravi:
Vonj po peki večini ljudi diši; pasja in mačja hrana je v L/H vsa pakirana in ne oddaja kakega posebnega vonja.Citat:
Uporabnik prijam pravi:
Ne vem pa kaj bi bil vzrok slabega vonja, morda pekarna, morda oddelek s pasjo/mačjo hrano......skratka pri nas iz Lidla ne prideš ne da bi smrdel.
Če npr v Lidlu/BTC smrdi, se moraš pač umakniti kupcu ali kupcem. Prepričan sem, da se redno umivajo; samo še tisti Cien roll-on bi si lahko nabavili, ker res ni drag.
Citat:
Uporabnik darjan pravi:
Kakorkoli se pogleda, se predolgo časa na blagajnih, komaj čakam naslednjo evolucijo "avtomatike".
Citat:
Uporabnik AndrejK pravi:
Tečejo projekti samopostrežne blagajne, pa tudi t.i. tunelske blagajne (na Švedskem teče pilotni projekt).
klikenzi