Kaj jim je babam zmešanim u božjo mater?!!!!

Tjasa

Fizikalc
10. dec 2007
4.403
0
36
Najprej sem se tok nasmejala kot že neki časa ne (beri od 7h zjutraj).
Js jo pa po eni strani razumem
tongue-1.gif

Pač, mogoče ji je blo dolgčas in se je hotla na vsak način NEKAJ menit, vseeno kaj - te zaplest v pogovor... Če je pač tak način da te pridobi za malo pozornosti, pa pač je tak...
Slabi podaljški pa rumeni nohti - lej, to pa skoraj vsaka ženska ki da kej nase, opazi pri drugi, ne da bi ji bla fouš česarkoli. Sploh če je ona profi v takih zadevah, bo takšne stvari opazla pri priči
wink-1.gif
medtem ko bo moški opazil le, da ima dolge nohte in dolge lase (al pa še tega ne).

rainbow

Pripravnik
18. avg 2007
607
9
18
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Slabi podaljški pa rumeni nohti - lej, to pa skoraj vsaka ženska ki da kej nase, opazi pri drugi, ne da bi ji bla fouš česarkoli. Sploh če je ona profi v takih zadevah, bo takšne stvari opazla pri priči
wink-1.gif
medtem ko bo moški opazil le, da ima dolge nohte in dolge lase (al pa še tega ne).

Opazi se že, samo ne greš pa to tipu razlagat.....

jaka33

Pripravnik
5. sep 2007
281
0
16
10-ka za mojo ženkico. Če pridem domov in rabim
malo miru, me razume. Samo rečem. Isto velja obratno.
Ne vem kakšne ženske zbirate.
smile-1.gif

Pa sej veš, kako je tisti rek: "Vsak lonec ima svojo pokrovko".
hysterical-1.gif

DizzyReed

Shmoo
5. avg 2007
7.663
220
63
41
Ljubljana Moste
juretov.blog.siol.net
Citat:
Uporabnik rainbow pravi:
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
wink-1.gif

Opazi se že, samo ne greš pa to tipu razlagat.....

wink-1.gif

Shai

Fizikalc
25. maj 2009
1.205
0
36
Citat:
Uporabnik Tjasa pravi:
Najprej sem se tok nasmejala kot že neki časa ne (beri od 7h zjutraj).
Js jo pa po eni strani razumem
tongue-1.gif

Pač, mogoče ji je blo dolgčas in se je hotla na vsak način NEKAJ menit, vseeno kaj - te zaplest v pogovor... Če je pač tak način da te pridobi za malo pozornosti, pa pač je tak...
wink-1.gif

Tut mene je mX-ov post dobr nasmejal
smile-1.gif

Drugače je pa jaz ne razumem. Če rabi pozornost in vidi, da tip rabi trnutno mal miru, lahk gre za tako željeno pozornost tut prjatlco poklicat in se zlapa do konca. Ne vem, če bi njej blo tak super, da bi ji on neki gnjavu, ko bi ona rabla mir. Verjetno bi ga iz prve napizdla...

Se pa tudi ne strinjam s tabo, Tjaša, ko praviš, da nohte in lase takoj opazi vsaka, ki da kaj nase. Oprosti, ampak se mi kar obrača ob tej trditvi. To iz prve opazijo le tiste, ki se ne počutijo dobro v svoji koži in se morajo primerjati z drugimi, da dobijo potrditev, da so lepše, boljše...

Ta mX-ova punca mi deluje tip ženske, ki rabi ogromno pozornosti, ne gre nikoli ven v trenerki in nenaličena, bere cosmopolitan in verjame vsemu kar tam prebere in ni preveč samozavestna. Mogoče ji delam krivico, ampak po tistem kar je mX napisal sem dobila tak vtis.

Komet

Zelenc'
23. dec 2007
1
0
1
To je zato ker sta nonstop skupaj. Jaz sem z mojo v zvezi na daljavao in sem več osamljen kot pa z njo, največ se slišiva preko kompa.
Ti povem, takrat se zavedaš, kako lepo je imeti svojo žensko ob sebi in kako si včasih zaželiš da bi ti skakala po glavi.

Gamero

Majstr
13. avg 2007
5.079
137
63
okolica mesta
Citat:
Uporabnik Komet pravi:
To je zato ker sta nonstop skupaj. Jaz sem z mojo v zvezi na daljavao in sem več osamljen kot pa z njo, največ se slišiva preko kompa.
Ti povem, takrat se zavedaš, kako lepo je imeti svojo žensko ob sebi in kako si včasih zaželiš da bi ti skakala po glavi.

Tudi ti boš s svojo enkrat skupaj vsak dan (ne vem če to planirata)...takrat jo boš šele spoznal
grin1.gif