Glede jogurta je bila v zadnjem času daleč najboljša investicija v toleNo saj mi načeloma vse mlečno kupujemo v hoferju. Mleko in sir precej ok. Z jogurtom je pa malo bolj tralala. Litrski 3,5% je nenadoma namesto normalen postal cukran (verjetno so takrat zamenjali iz lj mlekarn oz. celskih mlekarn na avstrijce "slovenska kakovost"), 1,5% je postal voda itd. En čas ga potem nismo kupovali, zdaj je 1,5% spet recimo normalen. 3,5% se je ženi tako zameril, da ne gremo niti probat nazaj Zdaj smo zadnje čase kupovali grškega, ki je vsaj po okusu OK (ampak cukra pa kot v povprečni torti)
Aparat za pripravo jogurta (tudi grškega)
V cca. skupno 7-ih urah imam iz litra mleka in pol lončka najcenejšega čvrstega jogurta fenomenalno okusen grški jogurt. Lahko pa se jé tudi kot navaden čvrst, če se ga pa "zašprudla", je tekoč (v tem primeru je gotov v 4-ih do 5-ih urah)...
Od kupljenih grških jogurtov je še najboljši približek temu domačemu Fage...