Torej 160 W.Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
imam jst 50g20 in sem včeraj zmeril porabo. V thx načinu, temni sobi, prikazovala pa je siol tv. V eni uri je porabla cca 0,160kWh.
To tudi mene zanima. Da se mi pojavi informacija o oddaji ko preklopim kanal? Se da to kje naštimat v servisnem meniju za Samsunga?Citat:
Uporabnik raners pravi:
sylver, ker si že opazil ta skriti menu me zanima naslednje... Ali je možno vklopit EIT? EIT je izpis informacij trenutne oddaje (kadar preklopiš med digitalnimi kanali, se izpiše naslov trenutne oddaje in čas trajanja te oddaje - na mojem Sony-ju je tako)...
Ali je še katera funkcija, ki bi bila zanimiva za uporabo?
Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
To tudi mene zanima. Da se mi pojavi informacija o oddaji ko preklopim kanal? Se da to kje naštimat v servisnem meniju za Samsunga?Citat:
Uporabnik raners pravi:
sylver, ker si že opazil ta skriti menu me zanima naslednje... Ali je možno vklopit EIT? EIT je izpis informacij trenutne oddaje (kadar preklopiš med digitalnimi kanali, se izpiše naslov trenutne oddaje in čas trajanja te oddaje - na mojem Sony-ju je tako)...
Ali je še katera funkcija, ki bi bila zanimiva za uporabo?
Jaz tudi iščem. To stvar ful pogrešam .Sem se navadil na HandanuCitat:
Uporabnik sylver pravi:
Nikjer nisem našel EIT v servisnem meniju, da bi omogočil.
Lahko da se pri Samsungu to drugače imenuje?
Še kakšne izkušnje? Priporočila? Pripombe?Citat:
Uporabnik lan07 pravi:
Mene je pri 42LE8500 full zmotilo da se v steklu vidi odsev. To me je odvrnilo od nakupa.
Kaj pa EIT na LG TV? Imam LG 40LE8500 in tudi nikjer ne najdem da bi lahko vklopil EIT? Ve mogoče kdo ?Citat:
Uporabnik Jodlarcek pravi:
Jaz tudi iščem. To stvar ful pogrešam .Sem se navadil na HandanuCitat:
Uporabnik sylver pravi:
Nikjer nisem našel EIT v servisnem meniju, da bi omogočil.
Lahko da se pri Samsungu to drugače imenuje?