Sem skoraj celo temo prebral, ampak sem še bolj zmeden kaj kupiti, kupil bi pa tv v kratkem.
Sicer sem v Mercatorju naročil PHILIPS Led 40PFL6605 (do sedaj se mi je zdel kar v redu, kle ste pa Philips nasploh skritiziral), ni mi pa nujno njega vzet, se lahko premislim. Pomembna mi je LED osvetlitev (vem da ni taprav LED, ampak vseeno zdi se mi slika lepša kod na navadnem LCDju) pa da predvaja MKV. Pol pa kle preberem da to ni dovolj, da mora TV podpirat še DTS zvok. Zdej se mi vse poruši, hehe, ker Philips tega ne podpira. Priporočate pa Samsunga, ki vse predvaja. Problem je da sem omejen na Mercatorjevo ponudbo, ker bom vzel na obroke, povsod drugje je pa treba kredit vzet. Samsungov nimajo velik, bom še enkrat preveril katere imajo, zapazil pa sem ta Philips in cenejši SHARP Led LC-37LE320E, ki sicer podpira MKV, za DTS zvok pa ni podatka, na spletu pa so ga dost skritiziral.
Imate kakšen nasvet? Philips 40PFL6605, Sharp 37LE320E ali kaj tretjega? Torej, pomembni so LED, MKV in diagonala 37-40''. Pa cena, seveda, max 800€.