Uporabljate neposodobljen brskalnik. Ta ali druga spletna stran morda ne bo prikazana pravilno. Posodobite brskalnik ali uporabite alternativni brskalnik.
PVR formatira ključ v XFS filesystem, ki ga lahko bereš v Linuxu, naredi pa datoteko s srf končnico, ki jo ne bere niti VLC. Nekdo je ugotavljal, da jo verjetno pusti TV kodirano s conaxom.
Mi lahko kdo pomaga pri pc share manager in sicer imam Samsung ue32c6500 led tv vendar ga ne morm povezat z računalnikom. Program pc manager ne najde mojga lcd-ja.
Mi lahko kdo pove postopek kak se pc poveže tv lcd-jem?? pomožnosti mi nardite kak print screen?
Pa še nekaj me zanima a je potrebno nadgrajevat softver na lcd-ju, ker ne bi ras da mi kaj crkne.
Kje morm izključit firewall........men to nadzorjuje antivirus tako da nevem kaj morm izključit. Sem ugasnu antivirus pa vseen ne dela. Dej mi nared print screen kje to izključim.
E to je pa dobro vprašanje.........a za pc share manager rabiš kable al to deluje brezzično, ker ja nimam kablov niti mreže če rabim kable pol je bolje da uporabljam USB
Če bi prebral navodila, bi vedel, da za brezžično povezavo rabiš Samsungov WIFI ključek. Ti najprej poveži TV in Router ali PC z kablom, potem pa ti bo šlo.
Moj Samsung se tudi noče povezat z internetom - rabim za to funkcijo internetni priključek ? Nikjer v navodilih to ne piše ! Tudi trgovec mi tega ni povedal.
Hmmm... ne morejo biti trgovci krivi, ce je kupec nepismen
Preko cesa pa naj bi se povezalo, ce nisi nic povezal? Tudi ce dokupis WiFi kljucek (kar pise v navodilih) moras imeti se WiFi router, da lahko to potem povezes s svojim racunalnikom ali s svojo mrezo...
Ta stran uporablja piškotke, ki vam pomagajo prilagoditi vsebino in funkcionalnosti ter obdržati prijavo, če ste registrirani.
Z nadaljnjo uporabo tega spletnega mesta soglašate z našimi piškotki.