Hej vsem. Spremljam to temo že od začetka, samo vseeno me zanima še nekaj. Kupit mislim Samsung LCD TV C530 ali C650 (mogoče celo dva) in me zanima naslednje:
Najprej za Samsung TV nasplošno:
-Ali je možno, da ko prižgeš STB (ki je na TV priključen preko Scart ali HDMI), se ti program na TV avtomatsko preklopi na ta zunanji vir (AV ali HDMI)?
-Ali imajo Samsungi funkcijo, da je zvok vedno enako glasen (npr.: nekateri kanali imajo reklame bolj glasne kot je npr. film) in nekateri TV znajo avtomatsko obdržat enako glasnost (vsaj zdi se mi tako)?
Sedaj pa me še zanima samo razlika med C530 in C650:
-Ali C650 podpira več različnih formatov (predvajanje filmov preko USB) kot C530?
-Ali je možno na C530 tudi vključit PVR (preko servisnega menija)? Če ne gre, ali je možno gledat posneto oddajo (ki je bila posneta preko PVR na C650) tudi na C530?
-Zdi se mi, da ste napisali, da PVR dela le na kanalih, kjer deluje EPG (spored). Ali torej ni mogoče, da nastaviš snemanje na kanalu, kjer EPG ne deluje (ali snemanje iz zunanjega vira, ki je priključen na TV)?
-Ali je delovanje teh dveh TV enako hitro (npr.: ko preklopiš med kanali, ko prižgeš TV)?
-Ali ima C650 osvetljen daljinec?
Evo, upam, da je to vse. Naj se že vnaprej zahvalim za pomoč, ki jo vedno tako prijazno ponudite.
Ajde, fajn se mejte.