Ksz
Pa da vidimo,ce bo kj vec srece k pr bolhi, kjer bi nihce hotu kupit... objavu dva oglasa in cakam sreco
Pa da vidimo,ce bo kj vec srece k pr bolhi, kjer bi nihce hotu kupit... objavu dva oglasa in cakam sreco
Citat:
Uporabnik johannes pravi:
Bolhe ne bo NIKOLI NIHČE povozil. Je enostavno toliko let na sceni,da ji ne pridejo blizu.
Tako pač je v državi z dvema miljonoma prebivalcev.
En parlament, ena policija, ena vojska, en oglasnik!
Bolha ima danes 934.531 oglasov, jaz pa nimam časa, da bi dal jajca, ki se mi valjajo po predalih, na 12 oglasnikov.
Pa čeprav ima nek oglasnik 9300 oglasov, ali celo 93.000 oglasov, Bolhi žal ne more konkurirati.
Mogoče s 400.000 ali 500.000 oglasi, ki jih ne bo dosegel NIKOLI...
Samo Fb skupin z oglasi je, takole po občutku, med 15 in 20....
I ja bih, tata.
Imao svoj oglasnik, svoj Fb profil, tweeter in še kakih 18 podobnih servisov za (spletno) kikirikanje in opozarjanje nase.
Pa še blog. Pa kaj še?
Skratka:
Citat:
Uporabnik dejan_ pravi:
Tako nekako sem mislil... bolha pa avto net je nekak zakon pri nas.... in nič ni narobe s tem
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Zdej so se pa oglasili sami penzici,nesposobni privajanja na spremembe in novitete.
Čakej... Sej to vse že imašCitat:
Uporabnik johannes pravi:
Imao svoj oglasnik, svoj Fb profil, tweeter in še kakih 18 podobnih servisov za (spletno) kikirikanje in opozarjanje nase.
Pa še blog. Pa kaj še?
Citat:
Uporabnik Fusion pravi:
Hvala!
Res je, se da biti anonimen. Če pa nisi previden in vse klikaš, potem pa res dobijo od tebe vse...
Citat:
Uporabnik tgrzan pravi:
Zdej so se pa oglasili sami penzici,nesposobni privajanja na spremembe in novitete.