Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Letgo je polna nekih neresnih najstnikov, ki malo bi in malo ne bi, ali pa starih prdcev ki oddajo oglas in nikdar več ne preverjajo appa če jih je kdo kontaktiral. Mam neke stvari gor na tričetrt zastonj pa povohajo samo taki, ki bi menjavali s še večjim kršem ki ga imajo sami gor. Zadnji Bolhin app je tudi sloden napredek, tak da ima pri meni še vedno prednost.
Zanimivo, ce je nekaj dost ugodno na letgo gre takoj in tudi sam probas dat manjso ceno sam da gre. Samo en mulo mi je do sedaj ponujal menjave, tko da imas nevem kaj ti gor.
Navadt se pa moras da mora biti slika orginal, linkanja ni pa gre stvar vseeno dalje tko da je cist ok.
Je pa res zelo veliko građevincev gor, zgleda jim je uporaba interneta in bolhe prevec, danes ima vsak klinc pametni telefon in jim je tako bolj dostopen let go.
Torej za bolho fentat mora en narediti samo aplikacijo kot je letgo, dat sirse podkategorije (ceprav je to ok ampak vrjetno skomplicira zadevo) in to je to? Strosek je pa spet vrjetno to kamor se vsi oglasi skupaj nalagajo.
Bolha se pa dobesedno dela budalo iz ljudi, sedaj nemores niti vec oglasov naenkrat obnovit ampak vsakega posebaj, sploh nevem cemu naj bi to sluzilo. Sem jih na suportu vprasal kaj se grejo in so rekl da probajo z novim nacinom narediti bolho lazjo za uporabo!?!?!?!? PAc delajo se norca iz ljudi ki jim drzijo stran gor in ponovem hlastajo za vsakim centom.