Lepote multikulturnosti 4

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Se mi je ime zdelo znano.
Talal Derki je režiral tudi Vrnitev v Homs. Tudi ta dokumentarec smo si vsaj dvakrat lahko ogledali na nacionalki, prvič se mi zdi sem ga gledala spomladi 2015.

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.721
113
kaj boš kaj komentirala? vsebino? ti je to všeč, tovrstni islamizem. Kdaj potuješ?

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
:) zakaj se šparaš? Pojasni zakaj se sedaj ne vračajo ko je konec...

cappy

Guru
8. apr 2010
8.158
4.488
113
Aaaa, standard taktika, obtoži drugega tisto kar delaš sam. Prozorno. Amater.

• Všeč mi je
Reactions: tomi

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.721
113
Ko sicer to pogledaš,je zadeva povsem jasnada tak folk ki zivi podtakšno vero ne more normlano funkcionirat nikjerdrugje kot pa tam med kamni. Nemogoče, ker ima vcepljen vzorec, kako bo tak moško spoštoval ženske , otorke in druge, če mu je to bilo vcepljeno v glavo in oke, da se babo doma tepe v eno za prosti čas in da ni nobenih pravic, samo kak ata reče. To gamad samo nazaj sterat ali pa taborišča in delovne kampe. Druga jaz ne vidim, lahko pa še kdo kakšno bajko o integraciji napiše.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
ti očitno to mal poznaš, tako da ne šparat besed.
Poglej, že samo ogled obeh dokumentarcev istega avtorja ti vsaj malo razširi obzorje in pokaže, da situacija ni črnobela.
Sicer pa, kaj misliš da so naredili z zajetimi vladnimi vojaki na začetku dokumentarca? Ne glede na kateri strani si se boril (povečini niti ne prostovoljno), si moral ubijati in bil po vsej verjetnosti ubit s strani kakšen druge frakcije. Vsi pišete o tem da so bili med begunci fantje, ki bi morali braniti domovino. Katero domovino in na kateri strani? Misliš da so vsi rojeni morilci in verski fanatiki?

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
Ko sicer to pogledaš,je zadeva povsem jasnada tak folk ki zivi podtakšno vero ne more normlano funkcionirat nikjerdrugje kot pa tam med kamni. Nemogoče, ker ima vcepljen vzorec, kako bo tak moško spoštoval ženske , otorke in druge, če mu je to bilo vcepljeno v glavo in oke, da se babo doma tepe v eno za prosti čas in da ni nobenih pravic, samo kak ata reče. To gamad samo nazaj sterat ali pa taborišča in delovne kampe. Druga jaz ne vidim, lahko pa še kdo kakšno bajko o integraciji napiše.
Pa ti veš, da je med žrtvami ekstremistov največ muslimanov? Ti res misliš da so vsi muslimani takšni kot oče v dokumentarcu?

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.721
113
ne, nikjer ni to napisano da so vsi isti, Vseeno pa mislim da je dosti fanatikov na oni strani.

drugače pa ta foter se je vrnil iz zapora domov, da počne isto.... tisti zajeti vladni vojaki so pa verjetno odšli (in to ne domov)... toliko o razlikah na prvi uč.

Peter Klepec

Majstr
24. jan 2019
3.081
434
83
ne, nikjer ni to napisano da so vsi isti, Vseeno pa mislim da je dosti fanatikov na oni strani.

drugače pa ta foter se je vrnil iz zapora domov, da počne isto.... tisti zajeti vladni vojaki so pa verjetno odšli (in to ne domov)... toliko o razlikah na prvi uč.
En sin je nasilno ekstremist, drugi hodi v šolo in pomaga skrbeti za družino. Sicer je pa vprašanje, koliko izmed akterjev je sploh še živih.
Fanatiki so pa vsepovsod in v vseh vojnah. Prav tako kot recimo vsi Nemci niso bili nacisti, vsi Kambodžanci Rdeči Kmeri ali vsi komunisti kot Stalin.
Sicer je pa enačenje vseh muslimanov neumno. Že sam islam je razdeljen na tri veje, potem imaš pa še podveje. Razširjen je na vseh kontinentih med vsemi narodi, tako da vseh muslimanov pa res ne moremo posploševati in enačiti.

Nazadnje urejeno:

B81

22. jul 2007
36.927
10.498
113
En sin je nasilno ekstremist, drugi hodi v šolo in pomaga skrbeti za družino. Sicer je pa vprašanje, koliko izmed akterjev je sploh še živih.
Fanatiki so pa vsepovsod in v vseh vojnah. Prav tako kot recimo vsi Nemci niso bili nacisti, vsi Kambodžanci Rdeči Kmeri ali vsi komunisti kot Stalin.
Sicer je pa enačenje vseh muslimanov neumno. Že sam islam je razdeljen na tri veje, potem imaš pa še podveje. Razširjen je na vseh kontinentih med vsemi narodi, tako da vseh muslimanov pa res ne moremo posploševati in enačiti.

Super da so tri veje. Kateri hodijo v Evropo? Ves mogoce? Brez tega podatka nima smisla debatirat.

Qshtr

Fizikalc
22. avg 2011
477
79
28
A obstaja kakšna veja ali podveja, ki nima mohameda za idealnega človeka? :sprasujemse: