Lepote multikulturnosti 4

Matey

AlterZavarovalničar
6. sep 2007
33.734
15.776
113
No... tudi obstreljen človek je lahko izjemno smešna zadeva :aplauz:
Zate že mogoče, za ljudi z empatijo pa ne.

Spet zavajaš? Kaj je tega treba? :nigladek:

Obstreljen človek je lahko še kako zabavna reč, vprašanje je samo kdo je obstreljeni, s čim je bil obstreljen in kako je do tega prišlo. Ter seveda, da ne gre za hujše poškodbe. To mi je sicer samoumevno ampak priu tebi in podobnih pacientih moram očitno napisat še vse kar spada zraven.

No in taka reč je potem lahko zabavna tudi brez vezave na empatijo, je prej vezana na sorto humorja, ki ti bolj ali manj odgovarja. Samo kaj bi to tebi razlagal, ko pa kar VEŠ, da ko omenim obstreljenega človeka ABSOLUTNO ciljam na v gozdu s strani lovca obstreljenega migranta in se spet povzdiguješ v moralne in etične višave oziroma mene tlačiš v prav nasprotno a v bistvu premorem empatije najmanj toliko kot ti, ki se kažeš kot zelo bogata na temu področju. ja, NAJMANJ TOLIKO.
Dej si ga mal bl v easy vzem no :obesise:

edit: typo

Nazadnje urejeno:
  • Všeč mi je
Reactions: Kamele0N in muho

muho

Majstr
6. feb 2019
858
335
63
Za mojo lubo:srce: jagico
hunting-wild-hog.jpg

1520862302.jpg

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.719
113
Peter Klepec si si ogledala to naprednost? Mladoletne vojačke hlačke! In to sedaj prihaja knam...

sem ravno mislil prilimat...prvo nisem hotel gledat, pa vseeno sem in dobil potrditev, da tile fanatiki so edino za poradirat, da druge dejansko ni,vsaj tak občutek sem dobil. Otrok se nauči klat živali, potem ni težko še ljudi in imaš krog. Če tile nimajo vojne pocrkajo od dolgega časa. Žensk pa ni. Vsaj javno ne obstajajo. Raj za Petra Klepca.
Sirijec ki je to snemal, je z obupom, ker se nič ne bo spremenilo še 100 let, odšel domov v Berlin.

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

B81

22. jul 2007
36.927
10.498
113
sem ravno mislil prilimat...prvo nisem hotel gledat, pa vseeno sem in dobil potrditev, da tile fanatiki so edino za poradirat, da druge dejansko ni,vsaj tak občutek sem dobil. Otrok se nauči klat živali, potem ni težko še ljudi in imaš krog. Če tile nimajo vojne pocrkajo od dolgega časa. Žensk pa ni. Vsaj javno ne obstajajo. Raj za Petra Klepca.
Sirijec ki je to snemal, je z obupom, ker se nič ne bo spremenilo še 100 let, odšel domov v Berlin.
Narobe. Ti tahudi bodo ostali tam, k nam pridejo samo prijazni.

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Men je blo zanimivo ko pride domov z amputirano nogo...in vsi jokajo in so žalostni...prvo kar naredi pošlje ženo v 3PM naj se neha naglas jokat ker mu gre na živce...žensk drugače ni v nobenem kadru v filmu....

sajkek

Guru
16. mar 2008
35.480
10.719
113
Ja, potem se še kr neki dere, pa še ded enkrat da je bo natreskal če ne utihne. Imajo red, ni kej. :evil:

• Všeč mi je
Reactions: Kamele0N

msenjur

Guru
11. sep 2007
26.949
-393
113
hja, res zanimivo, da so sploh pustili snemat in to objavit... res je precej nazorno vse prikazano... pa tam, ko s puško enga pihne... kr tko... mimgrede ga sname z motorja. Pa popevke na radiju so tud zanimive!

Je pa res žalostno, da pumpa otroke s tem ubijanjem... to so pač radikalci - ubrisani. Namesto da bi upal, da se bo vojna čimprej končala, in mulca pripravljal na življenje po vojni...

čudno mi pa je, k je tok delal po NJEGOVIH navodili, na koncu mu je pa še vedno nogo vzel... ampak na srečo je vzel levo, da se bo vsaj z avtom lahko vozil... res je milosten...

kar pa seveda ne pomeni, da so vsi taki. :)

Kamele0N

YUGOslovanski mehanik Dmitri Mendeleev
23. jul 2008
42.050
5.657
113
Ne sej je Denis lepo povedal...ne boj se...taki ubrisani ostajajo dol...knam hodijo sami prijazni...

McGiver

Guru
14. avg 2009
14.439
4.312
113
Če ste podrobno gledali ste opazili, da ima sina (radikalca) Osamo, ki se uri za alah-jugend in "enega odpadnika", ki rad hodi v šolo in ve da štiri jabolka deljena z 10 niso 5, ter da X krat X ne da B.

• Všeč mi je
Reactions: sajkek in Kamele0N