Citat:
Kje pa. Kakšen status? Saj se tile plusi in minusi ne bi nikjer uporabniku seštevali in prikazovali. Gre se le za to, da je veliko ljudi, ki raje bere, kot komentira. Včasih se nasmejiš, včasih se s kom strinjaš, včasih ti je nekaj totalno mimo ... In zanimivo je videti, če določeni posti izstopajo po kvaliteti ali slabosti, sploh če forum le preletavaš. Zakaj imamo pa točke kredibilnosti? Nagrajevanje postov z alti? Listo tajkunov in izgub? "Lajk" sistem bi se dal v to čisto lepo inkorporirati. Vidimo pa, da bi imelo to očitno vpliv tudi na kvaliteto postov, ker bi imelo tudi učinek sankcioniranja. Le kdo bi rad videl, da je ob vsakem njegovem postu 100 minusov?
(ps: tale post bi dobil več lajkov kot dislajkov
)
Lajkam to
Točno tako, ...ko na hitro pogledam 24ur, še obenem pritisnem zraven, pa se ni treba prijavljat, pa te tečne citate kr naprej delat, skratka, fajn je zrihtano.
ne moreš pa včasih samo brat, brez da bi tepcu povedal, da je tepec in veliko lažje je samo pritisnit ,,dol,, ,pa mi ni treba nič srat in se prepirat.
Če bi Alter imel to že včasih, bi js veliko manj nasral tule gor, tak me pa prav silijo v to, ker mi ne dajo bolj simpl možnosti
....,,uporaniku prijazno,, kot pravijo, bi bilo, trenutno pa je Alter zelo zelo ,,neprijazen uporabnikom,,