Me pa res zanima (mogoče odgovori)......kako sta se strinjala kadar se nista strinjala skupaj z našim alter palicajem.......k pač "poznam" oba......pa mi ne delujeta lih kompatibilna za na pivo
No pa sva prišla do tega, da si me primerjal z 123. Fajn, I rest my case, ni ti pomoči, žal.
In pa v končni fazi dejansko velja že omenjeno pravilo, da si moderatorji pridržujejo pravico do urejanja foruma na način, kot se jim zazdi primeren. Ali je pa pristop reševanja dejansko na mestu ali pač ne je pa že druga stvar oz. potem kasneje morda stvar administratorja.
Forumaši pa si (s polno, tudi moralno in vsakršno pravico!) pridržujejo pravico prijave foruma/brisanja/administriranja kot je tu, na Spletno oko, pravico do kazenske ovadbe, ter pravico do gonje/kampanje, s katero bi se verjetno Alterju na Slotechu, MON-u in še kje povzročilo veliko (moralne) škode.
Forumaši pa si (s polno, tudi moralno in vsakršno pravico!) pridržujejo pravico prijave foruma/brisanja/administriranja kot je tu, na Spletno oko, pravico do kazenske ovadbe, ter pravico do gonje/kampanje, s katero bi se verjetno Alterju na Slotechu, MON-u in še kje povzročilo veliko (moralne) škode.
Pozen odgovor ma jebat ga.Pa da se navežem še na sam začetek debate, ker sem šele sedaj zasledil ta topic - Uporabniki pozabljajo, da Jagababa in vsi njeni alternicki niso banani zaradi tega, ker se kdo nebi strinjal z njenim pogledom ampak ker si je nekaj časa nazaj s svojim pisarjenjem prislužila permanentni ban in so posledično banani vsi novi alternicki, ki se jih poveže z njo.
Bodo na spletnem očesu zvedli kdo je bil Odilo Globočnik...in zakaj in v kakšnem kontekstu je bil omenjan na Alter.si
To je ta "VAJB"![]()
O lahko, lahko. Sralec mora kar fino pobrskati po denarnici, ko se gre na sodišče, če tam ne zmore dokazati upravičenosti za svoje početje. Pa še če to dokaže, ni rešen plačila odškodnine.Še osmič. point je, da nekoga na vso moč OSIRJEŠ, magari z lažnimi izjavami, dejstvi. In ta ti NIČ NE MORE. Lahko samo neuspešno popravlja imidž, ki si mu ga posral
kdo te pa sili da si na Alterju?
Kod da pridem k tebi domov in ti težim, da ti smrdi po stanovanju.
Spoki na MON, bo vsem tukaj lažje, če je tam tak vredi.
Ampak z tvojim vajbom te ne bodo dolgo brali.
O lahko, lahko. Sralec mora kar fino pobrskati po denarnici, ko se gre na sodišče, če tam ne zmore dokazati upravičenosti za svoje početje. Pa še če to dokaže, ni rešen plačila odškodnine.
Imaš pravico srati. Ampak ravno tako tudi odgovarjaš za popolnoma vse, kar naserješ.
Znova...Ne gre za početje. Gre za osebno mnenje. Na katerega pa ima vsakdo (zaenkrat) še vso pravico
Znova...
Imaš pravico do mnenja.
Ampak ravno tako odgovarjaš za svoje mnenje. Tudi kazensko
Ko boš to napisal pravemu Franciju, te bo poklical na sodišče, kjer boš moral napraskati peneze. Mrbit bo potrebno še prodati kočico na obali, da boš imel dovoj.Recimo, napišeš: Franci Z. iz Domžal je kreten, debil, idiot. Nič epiloga