Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Torej še enkrat .. Ali se ne bi dalo to nekako urediti? Ima že dosti forumov. Rokica s palcem gor ali dol ob postu in število "lajkov". Pa se potem po, ne vem, 10 "dislajkih" sporočilo označi za spam.
lajkam toCitat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Torej še enkrat .. Ali se ne bi dalo to nekako urediti? Ima že dosti forumov. Rokica s palcem gor ali dol ob postu in število "lajkov". Pa se potem po, ne vem, 10 "dislajkih" sporočilo označi za spam.še kakšmo leto, pa bo Alter najbolj zahojen forum, v prejšnjem tisočletju je ostal, lenobe, samo ker se jim ne ljubi.
...spam, pfuj, največja bedarija , kršenje pravic je to, s kero pravico lahko en tepec moje pametovanje briše, svobodo govora mi krnijo, -eno temeljnih človekovih svoboščin,
Hočemo lajkanje!!!!!!!!!!
še en lajkCitat:
Uporabnik NigelM pravi:
Citat:
Uporabnik Romzi pravi:
Nared si svoj forum pa se lajkaj.
like
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
spodaj desno bi imel samo dva gumba, +, - in zraven števec, nič takega...potem pač pritiskaš + in -
To pa ne bo pošteno, pol rabimo še onega, ko ga s hamerjom po glavi u podn zabijaCitat:
Uporabnik mistique pravi:
Jaz bi dodal še HUG funkcijo. A veš. Tisto, ko nekdo napiše nekaj tako lepega in včasih pametnega, da bi ga kar objel. To sprošča. Pa pozitivna energija pa take fore. Pa pol bi lahko odprl nov podforum: Huggie buddies
A si ti malo pri ta toplih?Citat:
Jaz bi dodal še HUG funkcijo. A veš. Tisto, ko nekdo napiše nekaj tako lepega in včasih pametnega, da bi ga kar objel. To sprošča. Pa pozitivna energija pa take fore. Pa pol bi lahko odprl nov podforum: Huggie buddies
Alter pač ni vukojebinski forum. In je čisto v redu, da tega sranja od lajkanja nima.Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
spodaj desno bi imel samo dva gumba, +, - in zraven števec, nič takega...potem pač pritiskaš + in -to, ja , vsak vukojebinski forum že ma to
Če ga ne bi poznal, bi ga včasih mogoče res objel, ker ma včasih dobre poste.Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
A si ti malo pri ta toplih?Citat: