"Lajkanje" postov

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Torej še enkrat .. Ali se ne bi dalo to nekako urediti? Ima že dosti forumov. Rokica s palcem gor ali dol ob postu in število "lajkov". Pa se potem po, ne vem, 10 "dislajkih" sporočilo označi za spam.

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Jst sm za. Že parkrat sem podzavestno šel z miško na desno stran, da bi lajkal post, čeprav nisem na FB-ju že kar nekaj časa.

Odisej

arhivar
Osebje foruma
Administrator
2. sep 2007
7.644
9
113
Alter.si
www.skodelica-s-sliko.com
Sej se, samo da lahko samo za spam predlagaš. Tisti rdeči klicaj desno spodaj
wink-1.gif

Lp

kloshar

Ciganæe
26. jul 2007
5.998
0
36
Zanimivo bi bilo videt, komu je dejansko všeč, kaj napišeš. Ne pa, da ti nekdo s tremi alterji skrije sporočilo, ker mu stopiš na žulj.

lp

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
Torej še enkrat .. Ali se ne bi dalo to nekako urediti? Ima že dosti forumov. Rokica s palcem gor ali dol ob postu in število "lajkov". Pa se potem po, ne vem, 10 "dislajkih" sporočilo označi za spam.
aplauz.gif
še kakšmo leto, pa bo Alter najbolj zahojen forum, v prejšnjem tisočletju je ostal, lenobe, samo ker se jim ne ljubi.
...spam, pfuj, največja bedarija , kršenje pravic je to, s kero pravico lahko en tepec moje pametovanje briše, svobodo govora mi krnijo, -eno temeljnih človekovih svoboščin,
Hočemo lajkanje!!!!!!!!!!

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik kloshar pravi:
aplauz.gif
še kakšmo leto, pa bo Alter najbolj zahojen forum, v prejšnjem tisočletju je ostal, lenobe, samo ker se jim ne ljubi.
...spam, pfuj, največja bedarija , kršenje pravic je to, s kero pravico lahko en tepec moje pametovanje briše, svobodo govora mi krnijo, -eno temeljnih človekovih svoboščin,
Hočemo lajkanje!!!!!!!!!!
lajkam to
aplauz.gif

Cash

Guru
19. avg 2007
8.073
987
113
Če bi Apple izumil like rokico gor/dol, bi bila sedaj že podana tožba proti Alterju, zaradi kršenja patenta, čeprav še ni realizirano
uf-1.gif

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.146
1.250
113
42
spodaj desno bi imel samo dva gumba, +, - in zraven števec, nič takega...potem pač pritiskaš + in -

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
spodaj desno bi imel samo dva gumba, +, - in zraven števec, nič takega...potem pač pritiskaš + in -
aplauz.gif
to, ja , vsak vukojebinski forum že ma to

mistique

Guru
16. jun 2009
14.177
1.963
113
Emona / Carnium
Jaz bi dodal še HUG funkcijo. A veš. Tisto, ko nekdo napiše nekaj tako lepega in včasih pametnega, da bi ga kar objel. To sprošča. Pa pozitivna energija pa take fore. Pa pol bi lahko odprl nov podforum: Huggie buddies
evil.gif

capl

sranjeslojaš
2. feb 2009
8.604
53
48
na podnu
Citat:
Uporabnik mistique pravi:
Jaz bi dodal še HUG funkcijo. A veš. Tisto, ko nekdo napiše nekaj tako lepega in včasih pametnega, da bi ga kar objel. To sprošča. Pa pozitivna energija pa take fore. Pa pol bi lahko odprl nov podforum: Huggie buddies
evil.gif
To pa ne bo pošteno, pol rabimo še onega, ko ga s hamerjom po glavi u podn zabija
cheer.gif

gretzky

barbarski, nasilni, objestni motoristični norec
6. avg 2007
5.856
0
36
49
evo me
Citat:
evil.gif
A si ti malo pri ta toplih?
grims-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik capl pravi:
Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
aplauz.gif
to, ja , vsak vukojebinski forum že ma to
Alter pač ni vukojebinski forum. In je čisto v redu, da tega sranja od lajkanja nima.
Če ti je nek post všeč, imaš možnost prilepiti smajlija
467716-post_slo.gif
, itd, nenazadnje pa lahko, za še posebno dober post, nakažeš alte. Tega nima noben forum na svetu.
Sam premal se tega poslužujete, preklete vohrnule!
smile-1.gif

Abraham

Fizikalc
16. feb 2011
5.436
2
36
63
Citat:
Uporabnik gretzky pravi:
Citat:
evil.gif
A si ti malo pri ta toplih?
grims-1.gif
Če ga ne bi poznal, bi ga včasih mogoče res objel, ker ma včasih dobre poste.
smile-1.gif
Al kako?