Kvalifikacije za FIFA WC 2014 v Braziliji

I

Izbrisan uporabnik 474

Glej, sem zadnji tukaj, ki bi špilal kavč selektorja, lahko greš poiskat moje poste, ko se je kritiziralo Keka...

Ampak da si za spremembo tudi ti očala gor. Groba igra je bila na obeh straneh, ne iskat tukaj krivca. Prav tako je bil tudi teren takšen, da če bi piskal vsak štart ali kontakt, bi imel sudja piščalko non-stop v gobcu. Gol ni bil dosežen iz prostega strela ob prekršku, ampak je bil met iz avta in potem akcija. Daj poglej si malo posnetek igre, boš videl, da smo lahko prekleto srečni, da je bilo samo 1:0. Kot sem rekel, sladoledarji so bili boljši, v vseh pogledih igre. In z sestavo, kot jo imamo, bi morali analizirat najmanj remi proti Švici in ne poraza proti sladoledarjem.

Slaviša je podedoval dobro in uigrano ekipo, zmožno in navajeno velikih in težkih tekem. To se je pokazalo z zmago proti Romuniji. Nato je bilo že slabše proti ZDA, od tam pa prosti pad. Kakorkoli obračaš, Slaviša je opravil slabo delo, na prvih 4 tekmah je zafural kvalifikacije za SP, imel je več kot dovolj časa, da uigra in pripravi ekipo, on pa še zdaj nekaj eksperimentira. To preprosto ne gre tako!

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
Citat:
E moji Slovenci, pravit ce te vi Keks od blata ko i mi Srbi Antiæa. Kod nas savez vodi mafija i zato jesmo tu gdje jesmo, uzima se novac od transfera, od igrača, managerski talovi i folovi...Vama se isti scenario počinje dešavati, savez vodi advokat kome je jedina fudbalska referenca "da voli fudbal"...boze sacuvaj...A selektor Djura Frizura, 15 managera oko njega zuji....Pored živog Zlatka Zahoviæa koji razvaljuje sa Mariborom i koji je bio igračina a i naučio je sve o fudbalu kao poslu vani diletatni vam vode savez. Pu! Gadi mi se vise sve!

pa še pogled od zunaj
grin1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik Viper_XxL pravi:
Že itak je klima v slačilnici slaba, ne rabijo še sre-sre-srečkota da jih do konca razhe-he-hebe.

Šmarnogorni je pokazal še enkrat svoj obraz v Makedoniji, ko je razjebal reprezentanco zaradi enake stvari kot pri nas. Tam ni mogel preboleti Pandeva, kot pri nas Zahovica. Vendar na jugu malo drugace obracunajo ko jim kdo jebe heroja v glavo.

Tako da Šmarnogorni lahko gre trenirat NK Vuzenico. Za kaj več pa so vlaki že zdavnaj odpeljali.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Dejte mi stajerci povedat, ce v vasih krogih kaj krozijo govorice zakaj je Zahovic tako jezen na NZS?

Protega ves cajt omenja, da dokler ne bodo vsi na isti barki, da bo drek ta reprezentanca. Lahko, da narobe sklepam, samo po moje neki ne spila NZS - MB in so neki interni konflikti in jebarije za (verjetno) brezveze oz. kdo ima daljsga, najebe pa repka.

Nazadnje urejeno:

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
ne moremo ti povedat ker bo tvoj odgovor da to pa že ni res, da se nam zdi, da smo obremenjeni itd
grin1.gif

I

Izbrisan uporabnik 474

Evo, kako je na stvari... Čeferin se je ušunjal na vrh NZS-ja in tam zdaj špila šerifa. Hoče imet vse pod kontrolo in zato si je okrog sebe tudi zgradil tudi team takšnih, ki so mu brezpogojno vdani. Slaviša ni bil poklican zato, ker bi bil dober trener ali dober selektor, ampak zato, ker ga lahko ima Čeferin na vrvici. A ne vidiš kako se slinita eden po drugemu? Prav tako Čeferin "svoj" NZS uporablja za lobiranje, zvesto pa tudi cuza denar od pokroviteljev, sponzorjev ipd.

Spor: ne gre za rivalstvo LJ - MB. Zahovič ve, da je Čeferin svinja in da ruši reprezentanco. Da je v NZS zaradi svojih interesov in ne v interesu ostalih. Povezeva je le ta, da je Zahovič športni direktor Maribora in zato je Čeferin Slaviši "prijateljsko svetoval," da naj igralce išče raje kje drugje. Dokler ni bil pritisk že prevelik in nebi več mogel zagovarjati lakaja Slaviše. Če bi bil Zahovič na funkciji recimo v Austrii, tudi Vršiča nebi gledali v repki (primer) in nebi več poslušali o relaciji LJ - MB.

Zato se tudi govori, da igra reprezentanca NZS-ja in ne Slovenije. Kek, Novakovič, Koren so "leteli" zaradi nestrinjanja z Odvetnikom, pa so malo zavili v celofan.

To so info znotraj NZS, bolj pri vrhu.

PS: je pa ironija, ker Zahovič dela točno to v NK Maribor, kar dela Čeferin v NZS. Edina razlika je, da je Zahovič uspešen...

Sponzorsko plat poznam. Pač nesposobni grebatorji so. Tudi nekaj o samem NZS-ju vem.

Tisto Koren / Novakoviæ bolj ne verjamem, ker Korena je odžagal že Kek, ker je pač nesposoben. Res da zdaj ni noben boljši, ampak to še vedno ne spremeni dejstva. Novakovič je imel pa tudi dobrih 5 tekem vse skupaj.

Zdej pa pač, če povzamem tvoje ni s Stojanovičem nič narobe. Narobe je z NZS, mogoče bi Slaviša lahko kaj naredil, če bi imel proste roke pri izbiri. Mi je vse še bolj čudno (ok po eni strani je težko eksperimentirat na pomembnih tekmah), da ob očitno slabi reprezentanci vseeno niso požrli ponosa in vpoklicali 5 komadov iz Maribora.

Tukaj je še druga plat. Klub lahko igralcu prepreči nastop za reprezentanco in mogoče sam Zahoviæ (kar zanj sploh nebi bilo čudno) nagaja, ker mu pač ni všeč bla bla bla, karkoli mu pač danes ni všeč. - mogoče samo kot kontra za nekaj kar je oz. ni naredil NZS.

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Hm.. Fajn.
crazy1.gif

Saj Zahovic naj bo serif, ce se spozna na zadeve. Mogoce v koncni fazi to ni slabo, da en vodi ovce. Jeba je, ce si serif pa nimas pol p*** pojma. Ce pa se furas striktno in samo lastne interese pol pa... se ne cudim, da je v riti vse skupaj..

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
kolko je včeraj govoril stojanovič ma neke ideje ... je pa kot razlog navedel to da niso probali drugače igrat ker nimajo dovolj časa, ker hodgson ima vse angleže na kupu naši reprezentanti pa mu cankajo s celega sveta in preden so kompletni za trening sta mimo dva tri dni

problem je da je že zakockal tisto kar je zgradil kek, oz smo še na nižji ravni kot takrat ko je reprezentanco prevzel kek, na 4 prijateljskih je igral z starimi nosilci, zdaj pa eksperimentira sredi cikla ... to ni jasno nobenemu

jaz pravim da naj vztraja, zgubit itak nimamo kaj (razen še tistih par ki hodijo na tekme)

pa da zdaj po 7ih tekmah govori da bojo potrebni rezi
confused-1.gif

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Samo Mertlja je pustil.
smile-1.gif

Tudi meni to nikol ne bo jasno, MB igra super, vecina igralcev je v formi, a da bi jih vpoklical, to pa ne.. Go figure.

tomi

Guru
1. sep 2007
18.594
9.813
113
40
MB
saj načeloma se ne kliče nobenega dokler igra v slovenski ligi, že od nekdaj. pa čeprav legionarji po svojih klubih povečini na tribuni sedijo

MViper

Fizikalc
19. jul 2007
12.139
0
36
45
Pa, ce ima ta problem, da traja celo vecnost, da skup zlajna vse igralce.. doma v MB pa ima vse v top formi. It doesn't take a genius..
stupid-1.gif

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Citat:
Uporabnik MViper pravi:
Dejte mi stajerci povedat, ce v vasih krogih kaj krozijo govorice zakaj je Zahovic tako jezen na NZS?

Protega ves cajt omenja, da dokler ne bodo vsi na isti barki, da bo drek ta reprezentanca. Lahko, da narobe sklepam, samo po moje neki ne spila NZS - MB in so neki interni konflikti in jebarije za (verjetno) brezveze oz. kdo ima daljsga, najebe pa repka.

Zahovic je pred mesci (mislim da bo ze kaksne pol leta in vec) dal obsiren interviju (4strani) za Vecerovo sobotno prilogo. Tam je lepo posteno in natancno povedal kaj kje in kako smrdijo stvari v slovenskem nogometu. Povedal je zakaj nastrojenost proti njemu in kje so vzroki za neuspehe. Je pa jasno povedal da ima NK MB igralce sposobne za reprezentanco in jih zeli da igrajo, vendar jih nihce ne vpoklice, forsirajo pa se grelniki klopi v tujini.

NZS nikoli ni marala MB, zadnja leta ko pa je Zahovic v MB tata-mata pa so stvari se toliko slabse. Ironicno, tudi Katanec ni vreden vec pol pyzde mrzle vode. Za cestitke zmage proti Panatinaikosu drugi dan Zahotu izdajo kazen NZS, nato pa tekmo repke preselijo v MB da bo ja kdo prisel na tekmo. Kdo je tu hinavski?

tjuren

Fizikalc
19. nov 2007
2.440
1
36
Citat:
Uporabnik The_Red_Devil pravi:
Seveda traja celo večnost če kličejo neke pol amaterje iz azerbajžana in ruske tretje lige [cenzura] materina

Nič ne kličejo, slaviša kliče

Shaban

Fizikalc
14. apr 2010
1.001
1
36
Ti si zih štajerc
evil.gif

I know someone who knows someone...
wink-1.gif

Ene par vas "nekaj" ve.. ampak ne vsega.

Glede na to da se za zaprtimi vrati v tej naši deželici marsikej počne se tudi v NZS, Čeferin je postavljen z razlogom in ko "jim" bo prinesel to kar želijo bo tudi šel z "razlogom".

Toliko, več ne premorem. in ne smem