Kvalifikacije za FIFA WC 2014 v Braziliji

I

Izbrisan uporabnik #488

Citat:
Uporabnik turbobitch pravi:
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:

niste to hoteli? da pomladi ekipo? da najde nove fante, nove rešitve? to dela, samo trenutno stvari ne špilajo ...

lahko je biti selektor iz kavča ...

Kirm, Radosavljevič, Dedič, Jokič, Šuler...kje ti vidiš nove fante?

Saj pa je pomagal še Šišiæ temu vrhunskemu paketu.

I

Izbrisan uporabnik 474

Pa [cenzura] nooooo, sladoledarji ne samo da so zmagali, NADIGRALI SO NAS! Po dolgem in počez. V vseh elementih igre... Dolgo sem smatral Verdenika kot najslabšega selektorja Slovenije... Do Slaviše...

turbobitch

Lesna Goba
5. dec 2007
23.053
1.269
113
42
Citat:
Uporabnik Gargy pravi:
Pa [cenzura] nooooo, sladoledarji ne samo da so zmagali, NADIGRALI SO NAS! Po dolgem in počez. V vseh elementih igre... Dolgo sem smatral Verdenika kot najslabšega selektorja Slovenije... Do Slaviše...

tko nekak

I

Izbrisan uporabnik 474

Ta reprezentanca je navajena igre po tleh, z kratkimi pasi... Po moje bi bil Kosič dober selektor...

I

Izbrisan uporabnik #488

Počasi bi lahko spet kakšen Slovenec vodil našo reprezentanco, kdo pa vodi reprezentanco NZS pa me ne zanima.

I

Izbrisan uporabnik 474

Se skušam izogibat teh "reprezentanca NZS in reprezentanca Slovenije." Ampak grem stavit, da bo Čeferin Slaviši "štango držal," Kekca je pa brez slabe vesti odžagal...

KillaKHAN

Guru
27. avg 2008
17.805
1.121
113
Najbolši je pa itak ta debilni komentator, sem pozabil, kako se piše "Slovenija pač v tem trenutku ni sposobna igrati proti taki reprezentanci kot je Albanija". Kot da bi proti Španiji igrali.

Sicer pa...smeh no
grin1.gif
Jaz sem se prav smejal drugi polčas (kar sem ga videl ob über HD streamu MMC-ja)

Blackjack

Guru
24. nov 2007
4.986
1.051
113
Slaviša Stojanoviæ: "Prišli smo z željo po zmagi. Izgubili pa smo po eni napaki naše ožje obrambe."

Katera ekipa pa ne pride na igrrisce z zeljo po zmagi?

Sicer pa ne se sekirat, ceferin in slavonja ze veta kaj delata. To je ja vrhunski tandemski kader. Refreshment, pomlajevanje, nov veter.

Potrebno je razvozlat samo eno zagonetko, ali je bolj spolzek teren v Tirani ali nazeirana glava od slavonje.

3 totalne pusione in 1 ultra pirova "zmaga"

vsidrugisokrivi.press

I

Izbrisan uporabnik 474

Vir MMC RTV Slo:

Citat:
Slavišo Stojanoviæa, ki naj bi ostal v sedlu, čaka precej dela

A oni to resno?

Citat:
Tudi tam je počilo na relacji Ljubljana - Maribor
Tako je bilo takrat, nato pa je dokončno, pa ne prvič počilo na relacijo Ljubljana - Maribor.

Pa kaj moraj na nacionalni TV spet pogrevat in podpihovat to sranje?!?!?! Kaj ma to veze z včerajšnjo, khm, "tekmo"...

I

Izbrisan uporabnik 474

Citat:
Uporabnik Blackjack pravi:
Slaviša Stojanoviæ: "Prišli smo z željo po zmagi. Izgubili pa smo po eni napaki naše ožje obrambe."

Pa ta tip se dela norca iz vseh. Slovenija je lahko prekleto srečna, da ni še šla po žogo v mrežo vsaj 2x. Na drugi strani pa niti ene akcije, kaj šele priložnosti za Slovenijo.
In mibi se danes morali menit, zakaj smo šiptarje s slabo igro premagali "le! 1:0, ne pa da se menimo, kot bi rekel Mamiæ: "Pregazili si nas kot plitki potok..."

I

Izbrisan uporabnik 474

Mislim,da iz te moke ne bo kruha... Počakali bodo do konca kvalifikacijskega ciklusa in nato "trezno, mirno in preudarno preučili, kako naprej." Namesto, da bi sedaj naredili rez in bi lahko novi selektor uporabil kvalifikacije za trening, uigravanje, spoznavanje. In se tako odlično pripravil na EP...
Ampak ne, Slaviša ima 100% odvetniško podporo...

I

Izbrisan uporabnik #488

Do takrat bosta pa olupila zvezo še s kakšnimi "projekti".

Car

POSTman
4. avg 2007
8.507
1.673
113
56
Planet zemlja
www.posta.si
Citat:
Uporabnik DizzyReed pravi:
Citat:
Uporabnik Car pravi:
Vsako tekmo druga postava, pa to ne moreš verjet! Čas je, da ta frajer že enkrat gre, z njim pa tudi njegovi domžalčani!!!

niste to hoteli? da pomladi ekipo? da najde nove fante, nove rešitve? to dela, samo trenutno stvari ne špilajo ...

lahko je biti selektor iz kavča ...
Nisem selektor iz kavča!
Vedel pa sem že prej, kaj se bo zgodilo, le to nisem vedel, da bo tako slabo! Ekipo je bilo res treba pomladiti, ampak ne dela se to na pomembnih kvalifikacijskih tekmah, zato obstajajo prijateljske tekme! Ne, res ne morem verjet, kakšne menjave dela, pa to je za kozlat!!!